Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
povlaci se dok para ne zafali i onda nakon pola godine ide priča tipa "ne mogu bez muzike, fali mi muzika" i slično... bez sumnje jedna od najboljih vokala današnjice, lično volim njene pjesme. 👍👍
što bi doktor arsla rek´o - prn´o mahmut, ne može se dahnut´
šta me briga
Placem
@BosmalBoyy2 opet ces biti banovan hehe
@BosmalBoyy2 mene ne banuju
Pametna. Zaradila je dovoljno novca za vise nego odlican zivot. Neko bi letio za parama citav zivot dok mu ne bi i prosao.
Kako cemo pet godina bez tebe...
nakon toga izdaje album koji će se zvati 30.
Mogla bi ova naporna debeljuca da se trajno povuce sa scene i postedi nas ovih najava svake dvije godine. Nekako cemo prezaliti njen fantastican anjeoski glas i njene dosadne pop pjesmice i prezivjeti dok se ne pojavi neka jos dosadnija muzicka "senzacija".
i ti mi neki DJ, pa gdje ces tako o Adeli
a R.K. se povlaci na 40 godina i posvecuje se citanju knjiga :)
@Avdina morao bi postati besmrtan jer mu treba puno zivota da to sapere ...
@Vrhunsky Na pomolu su revolucionarna guslarska poetska ostvarenja...