Nadmašila i Lady Gagu
1
Adele postala nova gay ikona
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je golisava ne bi vam valjala, a ovako fina, pristojna, dobro pjeva, nisu joj pjesme glupe... ne mora s.i.s.u i g.u.z.i.c.u izvalit da bi je primjetili, i opet ne valja. nama bosnjama tesko ugodit drama. ne s.e.r.i.t.e vise.
A kako se nazivate vi koji pratite nase komentare? :)))) Prezaposleni, prezauzeti, hiperaktivni? :))) Ne provaljujte se! Napadate jedinog covjeka koji ima smisla za humor na ovom portalu.
nina i bosanceros osobe koje po citav dan vise na netu i komentarisu clanke nazivaju sebe pametnima.... hahaha Vi ste obicne dangube, propalice, besposlicari sto bi se reklo u nasem narodu
Vidi Nine i bosancerosa sto se tjese.. xD Pa dobro, to i nije tuga vidjeti u zivotu.. Meni je uvijek bilo tuzno kad vidim pametnog momka/djevojku sa glupom djevojkom/momkom, ali kad se ovako dvoje pronadju, nema vece srece.. Da vam je sa srecom. :)
Znaci provalio si me da sam pametna?! :)))) I ja sam tebe da si duhovit. Samo oni ljubomorni pa prizeljkuju da smo bar ruzni kad smo vec duhoviti i pametni. :)
znas nina kako je kod krezavih bosnjaka,kada ti ne mogu prici nazovu te k u r v o m ali bi te najradije kamenovali da ikako mogu po iranski,ovako ne brini,tvoj bosanceros najljepsi je ovdje da te zastiti od tih pavijana hehehehehe
provalila vas je nina,zna ona ko je jeftina kopija a ko gospodin,neka crknu dusmani nina pametnice hehehehehehe
Javlja ti se da sam gabor? :) U sta gledas? U kuglu ili u wc solju? Naplacujes li usluge? :))
Joj ove Nine, mogu mislit koji je to gabor, ako je uopce i zensko
Nina1981 meni se nije žalila tvoja mama tjerla me da joj govorim prostate i da je davim she is one sick fuck !!
ma nista cudno, nego dodji ti meni, ja cu ti pristavit kulturno, hehehehehe
A sto je Xampp kulturan, hajde bolan! :))) Moja mama ne voli nekulturne tipove. :)
Ma mogu misliti koliko joj je značajna, heeej.
Gdje si Nina, ma..u ti j€8em?
nina gdje si ti sve ove dane,propustas idilu hehehehe
\'jedna od znacajnijih nagrada\'... zasto je to toliko bitno ili ti ga znacajno sta misli gay populacija od nekih 5 %...koji oni lobi imaju to je nevjerovatno...isti su ko zidovi sve njih napadaju, oni ugrozeni a ustvari vedre i oblace...!!!