Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga boli qrc je li ona prijavila svoje dijete ili nije? Cisto zutilo ste postali. Ovdje se vise nema sta procitati.
joj kad ovako objave neku glupost o slavnoj osobi i maloj kazni pa \"to nije neki problem\" jer je tu i tu zaradio toliko i toliko miliona... umjesto toga, objavite da mali Tarik u tom i tom selu noćas neće moći spavati jer je djetetu hladno, jer nema, jer je gladan, pa ostavite broj, neko marku, neko dvije...i pomognemo djetetu....a puna BIH malih Tarika (nažalost) objavite uspješne priče naših mladih i sposobnih ljudi, koji nas svijetla obraza predstavljaju u svijetu... ali ne...to nije bitno...bitno je da mi znamo kako ova mrlja koja je oličenje neurednosti nije bila u stanju upisati djete u matičnu knjigu i sad je platiti kaznu koja joj ne predstavlja ništa....čemu onda ova \"vijest\"???
mozda joj je drozga ispila mozak pa ni ne zna da ima dijete
Vau, koja vijest! Zasjenila je pola miliona gladnih i nezaposlenih i onoliku korupciju. Adele, kraljice naša!
K.U.J.A
Na kraju ko vas tjera da otvarate ovu vijest?? I meni je ovo glupo ali vec smo se naucili da je klix sajt koji uglavnom stavlja zutilo i ne bi dolazili ovamo da vas to ne zanima.
@@commi ...čovjek se uči dok je živ...a ovi komentari su neprocjnjiv izvor znanja...
Jasta si nego cekao, budalo jedna, pravi pacijent.
@@commi ...samo sam čekao ko će prvi da odgovori...onak\', sa \"stilom\"...
@@ commi toplo mozda jest, al usko brate nije
Dok je tvoje stare možemo biti i nepismeni, nije frka, samo nek\' je usko i toplo.
@komentatori ...nije vam lako...stalno čitati hajdegera, kanta, ničea...život posvetiti duhovim uzletima...i onda otvoriš klix...
mali kad bude imao 18 godina nek se sam na biciklu ode i upise se u maticnu knjigu
Koga zanima jos ona, pored vlastith muka, cc