Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haj bas mi je drago. ko god da je taj lik sto je sutnuo, ucinio ju je bogatom. a evo sad jos i novi frajer. zahebana buca :D
haha, isti onaj debeli iz hangovera. galfianiki... whatever.
Djevojka divno pjeva. Punija jeste, ali je lijepa. Voljela bih da vidim kako izgledaju i kakvu zenu imaju pored sebe ove muskarcine kojima se kao gadi njen visak kilograma.
e jeba ga ti sad
prelijepa preseksi
Bitno je da znas za Seku, Daru, Cecu i ostale kretenuše....
ti si marginalac
ti onda sigurno nisi cuo ni da je tito umro ,pa eto zao mi je sto ti ovako moram reci :) vjerujem ni da ti nisu rekli da si glup zao mi je ,ali pravi je trenutak da i to saznas
Uzrecica \"fala qrcu\" ovim je dobila sasvim novo znacenje :)
Eto napokon ce smrsati xD
Ja nikada cuo za ovu? Kako ste nisko pali da pisete o skoro pa anonimusima... Zuta stampa!!!
Fat cow
gica.
Ma sta i ona s.e.r.e., ostavio je, pa sta, nije ni prva ni posljednja osoba kojoj se to desilo. Samo sto je ona zgrnula ogromne pare na preuvelicavanju toga.
buc buc