Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja bih svojoj oprostio da je s petoricom bila da mi kupi prsten od par stotina hiljada eura....
A večera je koštala 4 000 000 funti a pili su šampanjac od 200 000 funti i jeli rakove vrijedne 1 000 000 funti a vrijednost odjeće koju su nosili procjenjuje se na 3 000 000 funti.Ona je imala cipele od 500 000 funti.
vijest objavljena na hr portalima ima sigurno 7 dana a i oni kasne sad vi skontajte gdje ste... znaci da mu je davno oprostila...
Dolazi vrijeme da i popularni i bogati moraju katidr kao i mi oho mašala.+ dasanka šakić.
Par je večerao u restoranu L\'Atelier, a 24-godišnja Abbey je na ruci nosila zaručnički prsten vrijedan nekoliko stotina hiljada eura. Mozda si ovaj dio teksta previdio.Kod mene ovako pise.Pozdrav!
pa naravno da ce mu sponzorusa oprostit prevaru,da ju je pred njom ebavo oprostila bi mu samo da je ozeni sto joj i jest cilj ko i svakoj drugoj sponzorusi a poznato je da nema vecih sponzorusa od zena engleskih fudbalera...fuj...
Abbey je na ruci nosila zaručnički prsten vrijedan nekoliko sto hiljada eura. Sjedi 1!