Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu da vjerujem da branite ovog lika. Lik je od početka svoje karijere pa sve do danas mamio žene kod sebe pod izgovorom da hoće da ih uvuče u svijet glume jer su talentovane. Branite čovjeka koji je nadrogirao 15godišnjakinju i potom je silovao. Kakve to debele pare imaju dobiti ove žene sada ? Ko će im dati ? Tek kada se jedna javno oglasila, vidjele su da nisu jedine i val je nakon toga uslijedio. Neminovno da je bilo kurava za njegovog života, ali ovo je očigledan slučajn seksualnog predatora od kojeg su stradale mnoge nedužne i naivne žene/tinejdžerke od njegovog obećanja da će biti glumice. Ovo je gotovo isti slučaj kao i Jimmy Savile - gotovo pa sveci u očima javnosti, a ovakve mračne tajne kriju. Stari napaćeni i poremećni lik koji treba otići u zatvor prije nego što umre, a ne kao Savile.
kerime pederu sa kockastom glavom neces jebati
Sta ces kad mu je ime Bil.On kad se upoznaje kaze bil, a ona pristane ili ne pristane. Odmah je pita, pa ako prodje prodje hahaha
Hahahaahhahah
A 'ta će one kod Bila... šta su tamo tražile?? .. ne daj se Bile...
Jebote i kazu zene nisu mudre. Ma jesu, bolan. Prepametne. Vidi ti sta se radi.One su prozvane predstavnicama njeznijeg i ljepseg spola. Eto odmah visokog misljenja o njima. Kazu treba je cuvati kao malo vode na dlanu, eto i tu cinjenica koliko puno traze, a koliko daju, treba se zapitati. Kazu zenama je sex svetost, odnosno da kazem kulturnije vođenje ljubavi, dok muskarci na to gledaju kao popiti kafu. Mi smo svinje! Tako kazu za nas. I na kraju, ne bude po njenom nesto, muskarci su ti koji su pokvarili sve, samo zato sto mi imamo manje strpljenja. E pa ovako sad, da saberemo, drogirao se Bill, drogirale se one. Jebali se sa njim, jer je tada bio zvijezda, logicno, danas bi pola djevojaka spavalo npr sa Brad Pitt - om, a one nevine i danas mastaju i dodaju svoje scene sexa kako bi zacinili svoj orgazam. Uz to, danas kad je Bill onako kretenski retardiran i ne zna progovoriti, one se sve okomile, jer svaka ce naravno dobiti koji dolar na racun, Najlaksi put do profita. ISTINA!!!!
Oj, ti, komentatoru/komentatorko kliksovska. Prema nezvaničnim podacima, u BiH je tokom rata silovano 20 hiljada žena - 20,000 žena. http://www.slobodnaevropa.org/content/bih_rat_zene_zrtve/2115612.html Mislite li na silovane žene iz vašeg okruženja, koje danas čitaju komentare kako su žrtve Billa Cosbya bile zlostavljanje jer su "pile i drogirale se," jer su "zaslužile"? Mislite li da monstrum koji siluje, bilo gdje i u bilo kojim okolnostima, ne koristi upravo argument "zaslužila/o je"? Mislite li, zaista, da je opravdanje alkohol? A ako ste pomno čitali/e, naglasak je bio na "drogirao ih je." Edukujte se, čitajte. Možda među vama ima lica koja ne znaju da seksistički, muško orijentirani, bijeli, heteroseksualni svijet većinom žene posmatra kao niža bića - dehumanizira ih, devaluizira, i shodno tomu, žrtvi je uvijek teže progovoriti o nasilju. Pogotovo ako je agresor porodični, čovjek, miljenik društva, publike. Šutjele su, jer su se bojale da će ih neko tretirati ovako kao vi!
Sad ce svaka fufa tvrditi da je silovao Bill... e moj Bille, Kozbiju.
Ona treca gore ista ova jedna munevera iz olova
hajka koj protiv majkl dzeksona
Dugo je za pisati ali u kratko pokusati cu..Što bas sada Cosby? Nakon tolikih godina O.O Druga stvar interesantno je Cosby postao tada nekada popularan,serija fenomenalna ja sam je gledala sa uzitkom po par puta epizodu istu.Tada je ulozena u njega jako,jako puno para!! Eh,kada potpisete sa đavolom mora se i vratit ulozen novac :) To mu se i desava pola ovih slucajeva je zastarjelo! Pogledaj novine SMIJESNO! Da jeste bilo silovanje vjerujem u ono tipa 70tih godina i jos da je vrlo moguce ali mi je smijesno sve se sastale da popiju kafu i sve ih nasli! MA daj sve je ovo povezano sa necim.I jako namjesteno kao da zeli neko da gleda pad njegov,a novac dajem ruku ce se vraiti ulozenoj produc. kompaniji! Jer tako ide u krug sve.Ima i toga da bi htjele novac naravno kako god jeste za osudu ali ovako Amerika mi se ne cini bas "fer zemlja" Da živimo u normalnom svijetu niko ne bi shvatao fukse ozbiljno, ovako svako izvrtanje istine i uništavanje nečijeg života donosi novčanu nagradu
@zeko u apoteci...
Sam znaš sve.
bjelkinje sve :)
Pa Cosby, zar i babu, drugu s desne strane, prvi red o.O xD
Fuj primitivci. 35 žena tvrdi da su silovane i vi tako pišete. Fuj.
ZENSKA POSLA ZENE SU DOBRE SAMO ZA ANALNOG SEXA
nisu mi jasni ljudi koji brane bilo kojeg silovatelja. da mi je rođeni otac, ako je to učinio on je đubre najveće !
Popišam im se ja svima na glavu. Jedno mogu da izuzmem maloljetne osobe i za to bi ga osudio na doživotnu a ove starije nazovi gospođe... ma već sam naveo.
... po mnogim komentarima bi se reklo da u nas niko nema ženu, majku, sestru, rodicu, tetku, babu, nenu...... ni ..čku. Zar je bitno je li bila jedna, 35 ili pola žene, lik je manijak.