Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U svakom mom postu na slicnu temu govorim kako su ove zene potlacene i da mi ih je jako zao. Vecina vas me popljuje u stilu imaju one sve,od brendirane odjece (ispod crnog satora) do posluge. Dzaba im sve,bogatsvo ovog svijeta ne moze zamijeniti moju slobodu da vozim auto,pijem kafu s prijateljicom vani i oblacim ono sto hocu.
Napisati ću, pa šta bude... Ne volim tu državu, ne volim njihov lažni moral, njihovo lažno predstavljanje vjere, njihov način ponašanja prema ženama. Toliku pohlepu u jednoj državi nisam nikad vidio... Jedostavno ne volim tu državu i ništa dobro nije nikad izašlo iz te države.
Nek je iz Rusije i Amerike uvijek samo pokloni dolazili
svoje ste pokrili tuđe bi u kurve pretvorili
Ne vjerujem da su ovo saudijske žene...
počelo je u saudiji ahhaha dolazi demokratija,otvaraj hahaha
Veliki je problem to sto ljudi mijesaju kulturu i tradiciju sa religijom, u ovom slucaju sa Islamom. Meni se pripise da vucem vise islamofobiji, kada kazem da sam absolutno protiv burke i tih nekih pretjerani umotavanja. A za moj pojam burka kao i izolovanje zene od drustva, okoline i zabrana zeni da donosi sama svoje odluke, je daleko od Islama, to je tradicija primitivnih i zaostalih umova, Koji na svaki nacin ponizavaju i podcjenjuju zenski rod. A vi Koji ih podrzavate, nista bolji niste.
Upravo mi pade napamet Univerzitet Princeze Nore :)
Tačno se vidi da su to Saudijke pisale :)))
"Demokratija i freedom" na vidiku, lagano i ocigledno napreduje na bliskom istoku. brzo bi ih murica trebala osloboditi dosadasnje tiranije i bijede u kojoj zive... ( ironican sam vehabije, ndma potrebe dislajkat XD)
meni ovo lici na fake.
Istina je da u Saudiji žene nemaju prava kao i muškarci, ali ovo definitivno smrdi na "spašavanje" brižnog zapada.
Pa prva Kur'anska naredba je obrazovanje, a ovi to njima ne žele omogućiti.
Ma, ovako i treba. Zakljucavati u kuhinju i seks. Hoces napolje, carsaf na glavu. Sta ima da vozi, samo belaj da napravi? Hoce sama? Gdje? Da joj ga neko ustakne protiv njene volje? Saudijska Arabija way to go. Samo je malo vruce, a vrucina udari u glavu, pa nisi dobar. E, sad, ako si jos epilepticar, pa ti je i prevruce, a nisi pismen, ni obrazovan, da objasnis ljudima kvantnu fiziku i crne rupe, kao Anstajn, pocnes da blebeces fantazije o nadnaravnom bicu i zakonima odijevanja.
Ovakvi se malo po malo kote po bosni, vidjet ce te za koju godinu sta ce biti...
kozojebi
Sve je to laž.
koji peksijaneri su ovi smraudijci.. iran izmislio civilizaciju i kulturu za njih