Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicna stvar je sto ce biti EX YU muzika!!! Konacno jedan normalan, civilizovan dogadjaj bez Ceca, Meca, Seka i ostalih ravaku.
WAZZUB ONLINE ZARADA, JEDINSTVEN NAČIN ZARADE NA INTERNETU, VIŠE INFORMACIJA NA OVOM LINKU: http://adf.ly/5qo6c
dolazim ;)
neka zivim kako zivim, mislin nikog se ne tice, neka zivim kako zivim, samo platite mi pice OCEL BIT JEFTINA CUGA ILI JE I DALJE 3,30 TUBORG
Obavezno dolazim (:
zanimljivo :)
E bas me zanima kako ce nase urbano Sarajevo prihvatiti ovaj party!
Nisam znala da postoji ovakva organizacija, kako se mogu uclaniti?
mozel\' se tu guz\'t?
Treba i to vidjeti i probati! Malo promjene nece skoditi ;)
Ovi partiji su super, ja sam bila na jednom u Istanbulu i bio je super provod. Dolazim sigurno sa svojim drustvom. Nadam se da ce se kod nas ove stvari cesce organizovati.
http://www.facebook.com/pages/Erasmus-Student-Network-BiH/180503769351 Lajkajte nasu stranicu! Vidimo se 3.3.
http://www.facebook.com/pages/Erasmus-Student-Network-BiH/180503769351 Lajkajte nasu stranicu! Vidimo se 3.3.
Napokon i kod nas nesto europsko. Svaka cast ESN Sarajevo na ovome!
Ko ti spominje vino ovdje? Bila sam vec na dva partija ovakva i zaista fenomenalno bude, ko moze nek dodje nece se pokajati!