Kruži internetom
0
Procurio pornić Blanke Vlašić
Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sine pichka ko shajkacha,ne bi je shtapom diro
Nedugo nakon objavljivanja vijesti, redakcija Sarajevo-x.com došla je u posjed eksplicitnog video snimka. SRAM VAS BILO. svasta je danas novinarstvo i novinarski \"uspjeh\"
Evo ovdje mozete pogledati sporni video Blanka Vlašić http://skandal-vijesti.com/blanka-vlasic-video-pornic.html
FINO SE GUZI OVA NEVJERNICA ALLAHA MI HEJ BLANKA DOBRO GA PRIMAS LAGANO I DOSTOJANSTVENO
Hocete li se i vi izvinuti Blanki i platiti? http://www.index.hr/xmag/clanak/matija-babic-isprika-citateljima/480133.aspx
jel il nije..dao bi ja njoj da mi sisa motku i da skoci na motku!
http://www.youtube.com/watch?v=7o_BwX2BkQ8 trnci me prodju kad vidim ovaj video. pravi ste levati sto izmisljate ta sranja vezano ove cure. VRHUNSKA SPORTASICA. steta sto mi nemamo ovaku jednu.
Pa sta je strasno (sem sto je kreretenski kacit intimu na net) fino se guzi lagano ko i svaka druga ,Blanka ima finu ribicu sto se vidi iz prilozenog i to je to da ovo jE BLANKA
http://www.youtube.com/watch ?v=7o_BwX2BkQ8
iz lavora si ispo, govedo seljacko.
hrak pljuv.... idi na lijecenje, jebo te onaj koji te prikopco na internet, seljacino neotesana. to i jeste tvoj nivo (hrakni i pljuni). fuuuuj seljacino.
sve i da jeste blanka, pa sta!!!!!! a nije.... treba joj sjebat karjeru...koja su GOVNA novinari..fujjj
jest znaru Blanka,al ja bi joj ga spatatrkno onako sa jastukom na glavi,ili bi joj uletio s ledje s obje noge za crveni karton!
pa nemojte odmah po sa-x,index,hr je prvi objavio to sa blankom,što se tiče uradka,ona je vrhunska sportašica i baš je briga šta ko misli
Izmisljeno,uopšte nije Blanka..