Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odličan glumac, odlične uloge, kažu i dobar čovjek - umre u 51, a ovi naši zlotvori i od raka se vitalnim nacionalnim interesom zaštite
steta :(( predobar glumac, jos mocnija serija...RIP :((
odlazak genija,nenadnoknadiv gubitak za filmsku industriju. pocivaj u miru legendo.
Volio sam ovog glumca, volio ulogu u Sopranosima. Nemogu da vjerujem. Kralj kraljeva. Volio sam sve u vezi serije. Gledao ko zna koliko puta .Oduševljen bio kad u zadnjoj epizodi zadnje sezone, ostane i on i porodica njegova netaknuti. Navede te sve to da navijaš za negativca, čudno zar ne.
Odličan glumac. The Sopranos je serija zbog koje sam stekao veliko poštovanje prema HBO-u, a ovaj glumac je u velikoj mjeri razlog zbog kojeg je serija postala kultni klasik. Pokoj mu duši.
Sve sam Sopranose gledao, uključujući i reprize, Toni je bio zakon!
Zao mi je, tuzna vijest. :(
http://www.petitions24.com/request_for_un_investigation_on_president_of_icty_mrth_meron peticija koju moramo svi potpisati za smjenu Merona, odgovornog za pustanje zlocinaca iz Haga na slobodu!
Bio si dobar glumac,zabavljao si mnogo ljudi,rano si otisao ali sta ces...Pocivaj u miru.
Covjek je bio ljudina ipo, jbga mlad ode :D RIP
Zbogom ljudino.
What line of work are you in? Waste management consultant...
Maledizione!
Requiescat in pace
sta je ovo :O majko mila .... predobar glumac predobra serija .... steta...i opet taj zlokobni srcani .... RIP tony
R.I.P. Tony LEGENDO. Moram ti priznati da si me mnogo podsjećao na našeg jednog lika iz Laktaša.
volio je masnu hranu.....bar u onoj seriji..