Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima gogel translator
...\"zvijezda\" je ženskog roda...fala nebesima :)
Muško je pa je preminuO, bem, vas nepismene
...što su ti klix poliglote...uz njih će mi smak svijeta bit\' za urnebesnog smijeha...
Cej Ar ? Hahahahah, dok je legenda snimala \"Dallas\", prevodilac nije bio ni rođen :)
ja mislio da je neki kinez krepo copy paste sa nekog kineskog protala jadi i bruge hehehe RIP John Ross Ewing II.
Pa ovaj portal je samo copy paste i malo google translate. Ne rade ovdje pravi novinari itd.. Al svi ga čitamo po navici a ne zbog kvalitete pisanja i izvještavanja.
Cej Ar Juing???? hahahahaha cesto me toliko iznenadite sa svojim nebulozama da ne mogu da vjerujem da je to odrastao cojjek napisao klixovci !
*J.R. Ewing, *raka, ... Ko im ove vijesti prevodi, pa barem izguglas imena i likove prije nego napises. I tačnije je Džej Ar ... Muko moja...
\"u kojoj je igrao lik Ceja Ara Juinga.\" Sta bi trebalo znaciti \"Ceja Ara\"??? Hahahaha