Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj, debelo nikad nece biti lijepo kao ni anoreksicno i mrsavno... tako da prestanite sa pisanjem clanaka kako debeli mogu sve jer ne mogu .
Zlatna sredina. :D
Ona: Dosta je, rastajem se od tebe! ... uvijek se šališ radi moje prekomjerne težine! On: Ne, to ne smiješ učiniti! ... Što će se dogoditi s našim djetetom? Ona: Koje dijete?! On: Zar nisi trudna?
..hahahaaaaa...ja kretena Titi dragi...al', nije loš....mislim, on.. ;-))
Ma nije..ba..šali se :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
odvratno...
na sta mislis na njih ili na ples :-)
zao mi je sto cu biti iskrena,ali na njih sam mislila...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
woooooohoooo...yeah.... ;-)))
Gojaznost je bolest. Dičiti se sa gojaznošću je još veća bolest.
... idi kući pokrij se!
prave gice...
Predrasude su jedno, a bolest, gojaznost je drugo. Vala ste pretjerali. Sve nešto ekstremno, jal mršavo, čak anoreksično, jal ovo. Ako je cilj skretanja pažnje, imaćete je vjerovatno jedno vrijeme, ali šta poslije.
...nevolja je što ljudsko oko, by default, u ljudskom tijelu traži sklad i proporciju...u biti, isto traži u svemu što je 3d formata...i nevolja je u tome što u ime rušenja predrasuda valja bajpasovati taj defaultni nagon oka, a da ne izgleda ko sadaka...
...tajsone, bolan, samo se "naglas" pravim pametan...a o svojoj imaginaciji ne bih javno :))
...ma, uopće se ne palim, vidiš da sam sebe zaj­ebavam :))
Spot svake pjevačice se gleda, a ne sluša. U spotu se ne gleda ples, već pjevačica(plesačica).
Ae sad, bas ste poceli tu debljinu forsirati u svakom pogledu. Malo bi njih puniji ostali da imaju svakodnevne prave treninge plesa. Mali broj njih... mozda ih zato i nema toliko medju profesionalcima, vec samo medju amaterima kojima je to ponekad hobi zanimacija.