Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako covjek koji je osudjen na dozivotnu kaznu dozivi klinicku smrt, jel posle slobodan ?
samo je slobodan kad je 2m pod zemljom
Jest ali ako dokaže da je umro i po zakonu mora biti mrtav najmanje 25 sekundi da bi to sud prizno ko smrt i moraju bit svjedoci i doktori da dokazu to, i ako je osudjen samo na jednu dozivotnu, ako je osudjen na dvije onda mora najmanje 2 kliničke smrti da preživi. Razumijem se dobro u pravo, gledo sam emisije na TV-u.
"Smrtni list koji je izdala ova doktorica proglašen je nevažećim." - nema dalje!!! Nego sta mislite da ce se desiti kad baba stvarno odapne, ja mislim niko nece htjet da joj napise smrtni list dok se ne raspadne.
joj wolf07 nasmio si me sa komentarom, a mozda nije lijepo da se smijem, ali ima istine u tvome komentaru
"Njemu se ni ne isplati izlaziti"
Džaba što mi je Klix izbrisao komentar na ovaj članak koji sam postavila maloprije i džaba što su promjenili naslov članka, ja i dalje ostajem bez daha i divim se po sat vremena naslovima vaših članaka, dragi Klix novinari. :) Često se divim i vašoj gramatici u tekstovima, a da ne pričam o tome koliko se divim vašem istarživačkom novinarstvu. :) Šta bi mi bez vas... :D
Sta ka'e jel srela kak'e djevice?
Cuj zali se na hladnocu, pa kako se nece zaliti kad se bila ohladila. Desavaju se ovakvi slucajevi stalno, a bakici zelim da fino prozivi ostatak zivota.
Obradujes se da je punica preselila, a ona ujutro pokuca na vrat. -.-
mogu mislit radnika kad su je vidjeli da hoda
Neda se baki ni u 91oj na onaj svijet. Neka su ti na zdravlje palacinci.
Ona je samo pajkila...
Može ona umrijeti još koji put niko je ne požuruje.
Može ona šta hoće :D Ne znam zašto dobijam minuse. Želim da zaradite i vi i ja. Zaradite radeći mikrozadatke, ne oduzima puno vremena, a efikasno je: http://www.clixsense.com/?6838625 Jednostavno i besplatno.
Ima hajra, vidi kliksov forum, ima ispisano preko 100 stranica o tome ;) Registruj se i vidjet' ćeš ;)
Jak ti je taj hljeb sto ga tu zaradis...savijes kicmu sjedeci da zaradis pola dolara
Pa kakva je, kad je ni bog neće...?
Vratio je dok je pod garancijom.