Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAVETA NAJJACA HAHAHA AL UFFF OVE SA SIFONIMAA AUUUU
Juce covjek po komentarima pisao link ovog bloga, sa ovih 30 albuma, i vi samo kopirate, i malo teksta.. Hehehehhe.. :) Istrazivacko novinarstvo.. :)
NISU VIDJELI OVE NAŠE CAJKE!
My pussy belongs to daddy VS My lips are for blowing hahahahahaha Ne zna se koja je jaca xD
A sta kayete za ovo .......hahahaaa http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/8/8e/Mitar_Miric_1989_-_Prednja%3B_31,03,1989.jpg
lik sa svinjom isti Amar Osim :D
Eso plavi je za njih Tito
saveta obukla dlakave carape !
frajer na 10. slici isti Eldin Huseinbegović :)
Onaj Tino bas sladak...
Ona 2 krmka su legendarni
Rutava Saveta rodna :D
Milie Jackson svrsishodno na vc šolji
\"Iako je to prvi utisak koji imamo, jer često gledamo naslovnice, a ljudi uglavnom pamte vizuelno, odluke nekih muzičara i njihovih timova su zaista čudne i smiješne.\" Je li ovo google translate ili re.tadirani kvazi novinar?
Ret.ard.iran si
i ako odete na 9gag http://9gag.com/gag/3622854 na vrhu ove stranice oise lijepo - From tastebuds.fm - tako da j3bo vas 9gag opet hvala
definitivno najjaca: MY LIPS ARE FOR BLOWING ! hahahahhahaa