magazin
0

VIDEO / Pogledajte kakvo tijelo imaju neki slavni teniseri

Sarajevo-x.com
Nekoliko tenisera i teniserki snimljeni su goli i to naravno uvijek izazove pažnju javnosti. Žene naročito vole posmatrati golišave sportiste, njihovo lijepo izvajano tijelo, a u ovom videu mogu pogledati kako bez i jednog komada odjeće izgleda pet svjetski poznatih tenisera.

Slavni Rafael Nadal snimljen je gologuz 2008. godine na svojoj jahti, ljepotici koja vrijedi pola miliona dolara.

Teniser Tommy Robredo pozirao je ispred objektiva dobrovoljno. Fotografije su objavljene za britansko izdanje Cosmopolitana, a dio profita od prodaje otišao je za Fond za istraživanje karcinoma prostate.

Patrick Rafter pozirao je samo u čarapama. On je inače i model Bond odijevne linije, kao i njihovog veša.

Jo-Wilfried Tsonga je također pristao da se dobrovoljno skine. Francuz je pozirao za britanski Cosmo,kako bi pomogao kampanji za podizanje svijesti o karcinomu prostate i testisa.

Tsonga je tom prilikomrekao kako su njegov omiljeni dio tijela njegove butine, ali da ne voli stopala. Prvo što primjećuje kod žena su oči, one su mu najljepše na ženi. Također je dodao da nikada ne bi mogao birati između seksa i tenisa i da bi uvijek izabrao oboje.

Dobrovoljno je pozirao i James Blake u reklamnoj kampanji Evian. Fotografije prikazuju Blakea kako se brčka u poznatoj i skupoj vodi.