Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
steta stvarno sto je peder bio...
\"mozda se i u vama krije homoseksualnost\" Jarane, i ti si fashista. Homoseksualnost je seksualna orijentacija.
@hamo i jazulk Dabogda vi postali pederi ili vaši sinovi, braća, unuci... Kakve veze ima je li neko peder. Kada iznenada ode mladi čovjek, to je žalosno. S kim i kako upražnjava sex_njegov problem. Možda se u vama krije homoseksualnost. Obićno naime tako eaguju oni koji su sebi i drugima nepriznati homići. Strah ih toga pa zato drvljem i kamenjem po ovima udare
jazuk za pedersku zajednicu....
peder!!!
Sida ne bira jel mlad ili star
Bio je jedan fini momak, lijepo je pjevao....baš mi je žao. Ove Boy grupe me podsjećaju na odrastanje mojih kćerki, koje su u \'90-tim slušale ovu vrstu muzike.