Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno ovako ce više pomoći ljudima.
Hahaha..
Mislite li pisati o svakoj kuraveli na svijetu. Nebitna je ona i njena odluka a ateisti jedva dočekali da se naslađuju i vrijeđaju. Dajte malo postovanja ne ide da se vjera stavlja u fokus odluke neke marginalke.
@demonter_neistine to promovisu. Njima znaci zena ako je veca drolja to je slobodnija, to ti je zapad. Nema gore 'kulture' ne njihove.
Alal ti vera!
Sreća da ovo nije Kačavendi palo na pamet.
Dokundiso celibat.
E jest i dobra pobogu
Važna vijest i smjernica mlađima kako treba da žive..a što nema kapaciteta da bolnice prime bolesne od korone kojih će da se više bude...nebitno je to..
Vidi se joj se u licu da voli druzenja nocnja
Odlicna je zena
Zgodna teta nema sta a u faci.joj se vidi da voli orgijanje sa 5 crnaca
Bog je pokaro?!🤔
kod nas je obicno obrnuto...prvo budu qrve i stritizete pa onda dodju tobe i pokriju i nazivaju druge normalne zene kur vama
mi smo se naopako i rodili🤪
"Nisam stvorena da budem iza scene, nego da sijam kao zvijezda." Znači biti kurava = zvijezda? Kakav poremećaj koncepta realnosti, ličnosti i svega ostalog.
Žalosno bi bilo da si ostala paaastorica...
Otisla zena posteno radit!
Moze u Cevljanovice
Dobra tetka