magazin
11

PAN Winter Pub nastavlja sa radom do nedjelje

Klix.ba
Sa željom da se građanima Sarajeva, ali i turistima pruži još malo dobre zabave u kojoj su mogli uživati prethodnih mjesec dana na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu, Direkcija Marketa donijela je odluku da produži rad PAN Winter Puba do nedjelje 17. januara.

Dnevni sadržaji, koji su i do sada bili na programu PAN Winter Puba, bit će realizovani i u naredna tri dana, pa će tako posjetitelji PUB-a tokom dana moći uživati u After Work Partyijima sa Duom Undergrounderi i DJ Haringom, te u igrici - PAN Bingo.

Što se večernjih programa tiče, u naredna tri dana (četvrtak, petak, subota) će od 21 sat nastupiti Čerkez Karasevdah Band, Merak Bend, te Poćko i New Primitives Songs.

Svi ostali sadržaji Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa bit će zatvoreni 14. januara, kao što je prvobitno i planirano.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID-a.

Ovogodišnji Coca-Cola Sarajevo Holiday Market dio je projekta “PHOENIX – Kultura za budućnost”, kojeg finansira EU, a realizuju Općina Stari Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja (ZUP) Baščaršija i Fondacija Sarajevo Navigator.

Projekat “PHOENIX – Kultura za budućnost” dio je programa “Sarajevo 2014” kojeg finansira EU u okviru obilježavanja stote godišnjice početka Prvog svjetskog rata, s ciljem da se iz Sarajeva širom svijeta pošalje poruka mira, pomirenja i solidarnosti.