Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zalosno je sto je ideal ljepote postao napuhane sise i usne -.-
To je uvijek bio ideal. Hvala Bogu na sisama !
...ovo su samo lijepe žene, i ništa više od toga.
...uh, sorry ako si se pronašla :)
...isil hanuma...ako je sve od žene stalo u ljepotu onda je i sve od muškog stalo u balavljenje za njima... možda uživaš biti objekat :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jarane od pitu neces dobit:)
Imaju ove djevojke iz Rusije nesto, sto se covjeku jednostavno mora svidjati ;)
Izvrn'o bi ih k'o snajder nogavicu!
Imao sam Ruskinju jos patim za njom...?
Ne promoviraju se one,one imaju bogate zagondzije koji ih doniraju,,kao i svugdje u svjetu sto se radi...one jednostavno neznaju sta ce od sebe :)
xLUDIH ŽENA . SVAKA SE PONAŠA K'O DA JE NJEN PAR SISA JEDINI NA SVIJETU. KRMAČA IH IMA 12 PA NE VIDJEH NITI JEDNU ( krmaču )DA JE UOBRAŽENA ...!
realno koga ove dronfulje interesuju??
Nokian808 buraz niti sam peder a ni vehabija samo kazem ovdje vidis sise i guzove na izvolite i to je to,zar je to sva ljepota jedne zene??
Bolja od bolje... et.. Uskoro ocekujem slican clanak samo da budu slike muskaraca, vakat je da i zene malo oci napare.
Slabo kopiran clanak sa Dnevnik.hr.a od jutros
sad ce nase hamse cim prije na sirano i dupljake da pokupuju i onda ide furanje NIKO KAO ONE... pa budi ono sto jesi i pokrij se koliko ti je jorgan dug, a ne neka ofirna kopija... svaka postena, a koliko je raje leglo na njih i carsaf bi se postidio.....
po meni ovo je pocetnicki clanak. nit su nam dali kakve detaljnije info da ih pratimo, nit ima bilo kakve poruke osim da su nam rekli da ima nekih ruskinja na instagramu
Gdje su im oni ćilimi po zidovima? Nisu ovo ruskinje...
Da mi je znat' bi li bile vladarice da se slikaju obučene, a ne ovako polugole ili čak i gole ..
A hljeb te jeb'o
Nemoj bolan hljeba sovat