Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blago kući u koju ove snahe dođu
Otac pita sina: - "Dajes li kad saonice i maloj seki?" - "Kako da ne, svaki put kada idemo uz brijeg."
venerin brijeg?
Pa sad, sta je kome milo ........
valjda je SANKANJE a ne s(h)ankanje, ama jeste li pismeni ljudi??????
Samo ne znam zasto omladina kuka protiv politicara, sistema studiranja, ili bilo cega drugog kad ta ista omladina vise voli pivu popit nego otici na proteste kojima bi mozda mogli nesto popraviti u toj drzavi. Kazem mozda nesto popraviti jer ovako pivama sigurno nece. Ali dobro obicno na ovakve "manifestacije" pivskog tipa idu ovi babini sinovi (i na zenske i Boga mi i na muske potomke se misli) koji imaju duboke dzepove i obecana radna mjesta. Oni tako pocesto povuku jos 2-3 ova niskobudzetna omladinca da se zapiju malo i onda ova 2-3 potrose sve sto imaju i kokuzluk provode cijelu sedmicu. Nije kod nas vise ni do politicara kol'ko mi sami sebe jbmo.
malo se skankaju,a malo gudraju.
jos da naprave normalan vertikalni transport i da skijasi mogu i njih poceti uzimati u obzir za skijanje, za zimovanje su super ali za skijanje zbog zicara... previse dosadno
Zna ovaj cisti planinski zrak opiti covjeka.
festival budala, sto bi rekao mario knezovic
Dok u Sarajevu sacica studenata "protestuje"..... meanwhile in Vlasic...
shankanjem ? e moj golHube
Šankanje ili sankanje pitanje je sad
ma sve babini sinovi i kcerkice ... lako se njima slikat i s(h)ankat ;)
Raja i papanluk povela na olimpijske ljepotice Bruka !!! Niko ne zna da se sanka ! Da nas vidi babo !
...interesantno...svaki šank išće "podupirače" :))
Ako neko ide gore sa Hankom, njemu je to shankanje, inače je sankanje!