Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da li je stvarno bilo neophodno zeni koja je bila toliko slavna i predivna da otkriva guzicu i sise?
"Otkriveno kako je Marilyn Monroe uspijevala imati savršenu liniju"...i šta je otkriveno...je'l, da je bila zec..."Vjerovatno sam dijelom zec jer mi mrkve nikada nisu dosadile", napisala je.
prekrasna merlinka :)))) i preglup komentar novinara kako se iznenadio sto ima Dostojevskog... ako je bila lijepa, zgodna, tj. sex bomba, a uz to i plava :))) ne znaci da je bila glupa k'o fosna! a i da je bila nadareno glupa, i dalje ostaje jedna od najprekrasnijih zena ikada... :)
ja ne znam sta su se svi prije zapalili za nju...ali nista specijalno zenska..kakve su danas cure, ovo je smijesno...
...niđe veze :)
Meni je vezano za Merlin nekako tužno što je svi apsolutno pamte samo kao seks simbol. Čitajući neke njene izjave i intervjue, definitivno sam zaključila da je bila mnogo više od tijela u obliku pješčanog sata i lijepog lica. Šteta što je ubiše..
Kada bi neka djevojka u današnje vrijeme ovako izgledala, ''modni kriticari'' bi je okarakterisali kao običnu celulitaču i morala bi izgubiti minimum 15 kila.
pa zato sto jeste celulitaca sa trbuscicem :D pomjeraju se granice, ali joj ne bi trebalo skinuti 15 kila...
sve se može kada se hoće i bez plastične hirurgije :)))))))))
izvini ali to nije tacno .
misliš ili znaš? ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jbt ameri vec tad imali tegove:-))))
...mhm :)
:-* :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bila je zgodna nema šta...;) A što se knjiga tiče..ako ih je imala ne znači da ih je i čitala...