Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje Bozo da mu pokaze ko je jaci
I u Hercegovini kod bože u hali našli ostatke međeda
@marija juric jel' u hali (poljskom/ceskom klozetu, cenifi), il' co'jek ima halu(skladiste) za odlaganje mrtvih međeda? :)
*kurije_okice* kako si glup, ja se zgrozim kad procitam sta pises, kontas ti furas nekog i zanimljiv al ... pomozi Boze! Ucini uslugu i nestani!
Sta ti je ba Bozo bi ga satro ...
Nego mangupe smijes li sa Bozom 1v1?? aa?
Blazom*
Pa nece biti bijeli medvjed na Aljasci
Kod nas bi nasli ostatke medvjeda u covjeku :v :D
Nasli silu na Aljasci prosipati, neka dodju u hercegovinu pa nek se pokazu na djelu, ako smiju :P
najsimpaticnija zivotinja ovaj medo...
šteta što nije tebe malo žvakno, učinio bi čovječanstvu uslugu ;))
zasto me mrzis...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
blazo - imamo pos'o za tebe ... pravac aljaska
zao mi covjeka, otisao u divljinu nespreman il sta vec ali ovakve vijesti i propaganda kao na discovery sto plase narod od svake skoro zivotinje su glupe i stetne i za ljudi i zivotinje, toliko stetne da je dosta zivotnjskih vrsta danas na ivici izumiranja
@Insann - A sto me ismija. Koji crnjak hahahaha