Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dosadni su vise.
Ja se posrao ispod mosta u znak ljubavi prema dodiku :)
zivjeli romanticari!
Neznam koliko je slatko ili blentavo ali nadam se da je upalilo i da se njoj svidjelo...to je jedino bitno. Iskompleksirani komentari onih koji ce ga mozda smjestiti 100 puta ali nikada nece iskusiti iskrenu ljubav ili samo poljubac....sretno im bilo. Samo se nemoj cuditi kada ti ga draga zeljno primi i od nekog drugog. Ako se to desi ovom tipu, barem zna da je to mozda bilo jer je kupio pogresne balone ili izabrao pogresan most :) Iskreno me boli ona stvar sta ce biti ili nebiti jer je to njihova stvar, ali meni je drago da ima i ovakvih stvari i da ih bude sto vise, a ne samo politicko prepucavanje, naduravanje itd itd.
Za ove pozitivce pod""""""". Molim Vas budite ljubazni i napustite ovaj grad, jer više ne možemo disati od vas. Vratite se kući i kaćite šta god hoćete. U ovom gradu se voli ili ne voli, a Vama to nikad neće biti jasno ni 3 generacije.
Kretena je uvijek bilo i biće. Ako neće on da joj priđe ja ću.
gejčuga...
Nece mu reci ni hvala za to sta je uradio...
u pravu si, dok je mami secerom je hrani ccc
a sutra će je išutat nogama, ko pravi bošnjak
I sad ste se vi digli u nebesa sto ste rekli kako je ovo sranje i kako ne valja. On je makar iskazao ljubav, za razliku od vas papana koji ne znate prici djevojci. Nek se raja voli, prestanite se bosti vise, i neke negativne komentare prosipati. .I.
Koji kreteni ....Kad ce papci shvatiti da je kopija cisti kretenluk...
ovo je bogme zenski rukopis...
Budala...
Ali mi ne možemo jedno bez drugog....Vjenčajte se pa ćete moći
meni se place od ljepote... stvarno prelijepo... bas romanticno....
svaka cast (Y)