Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidjela sam predstavu u Koloseumu.DIVNO,ELEGANTNO,ESTETSKI NA NIVOU
.ebo ti reis mater
ima li jos ovih slika ili da od Cere trazim :DDD
Halloooo Strip za Narod. a religija svako za sebe......!!!!!!!! kada moze u Instabulu moze i u Sarajevo
pitanje za upucene vehabije : sta ako ove ruzne komentare pisu hriscani .. dali alah ima nadleznosti nad njima ? tj ako vas proklinju hriscani , kada na Vilsonovom tucete djecu koja se ljube, dali se vi bojite ?
iz pouzdanih izvora znam da su snimljene na mjestu dogadjaja. odakle tebi ideja da nisu? dobar ti nick...
jel se to \"Lada\" stidi svog imena i prezimena? ili se familija stidi Lade? a silne umjetnosti izbacivati picu
IMATE OVOGA PO SARAJEVU SVUDA ... I BOLJEGA .. PRVO SVLACENJE ONDA SEPARE PA SOBA ... NISTA POSEBNO - NA STUPU SU BOLJE ZENSKE
striptizete koje glume umjetnice JADNO BOLJE DA JE MIRO DOVEO BLACK ROSE DA VIDIMO PRAVU ZENSKU A NE OVAJ JAD
Nedirajte naseg dragog Reisa!Neka dragi Allah kazni sve one koje omalozavaju naseg dragog Reisa doktora Mustafu ef. Cerica!!!! Ovaj portal je pun maloumnika i fanatikosa a cudi me da ADMIN odobrava ovakve komentare. FUF FUJ::::
@ A A sta ti jado kazes na ovo.Imas li ti jadan kakvu cunicu....Pored vake zestine tebi pao na um Reis....Svasta...
Moraju oni odmah reisa spomenuti...
Objavljujete fotografije koje nisu snimljene na mjestu dogadjaja o kojem govori clanak! Sramota!
Pazi komentara! Vidjeli macu na slici i odmah se sjetili ef. Cerića?! Šta li im padne na pamet dok gledaju pornjavu?! Mrzim komunizam jer je razmnožio ovu čobansku djecu i postavio ih na funkcije u gradove, a starosjedilačko stanovništvo gradova uništio! Kakvi su to roditelji odgojili ovakve isprdke?! Ovi isprdci su gori od četalja, ovo ba nema mozga ni da onaniše kako treba! Odoh povraćat....fuj...!!!
Allah te kaznio dugim zivotom i ruznim bolestima!!!