Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje da reklamiraju zrce kao gay destinaciju, prije ces frajera pokupit nego koku.
bio sam tamo, 2 puta. Ribe su boli glava, tamo fakat budu pre*eeEbene cure, sto jest jest, doduse ne znas koje rade za klub, a koje su onako dosle bezze na more. S druge strane ima previse likova brate, imas osjecaj da se neki 6 mjeseci pripremaju samo za ljeto, to prebildani, namazani, majke mi isto da je neki skup pozera koji jedino sto rade u zivotu bildaju . Omjer musko zensko zna nekada biti 5:1. Mesto za preporuciti , nije skupo.....samo ako neko konta pokupit neku curu, mora poradit na asebi, kokkurencija je prejaka.
ovaj isti serhej ramos
pa to je super, pogotovo za cure ako ima vise likova :D
Šta je ovo nema cice na kilometar, kako su grdne.
ta ce djeko... ja im provlacio kroz sve rupe...
nije los ovaj DJ
ostavi se glupih šablona, kako ima više muškaraca nego žena. napisao si ima jedna slika, gdje je ta slika? kad pregledam sve slike, puno je više ženskih nego muškaraca.
AFERIM BRAĆO, NESMIJEM SE KO HODŽA IZJASNITI SA SVOJIM OTVOTENIM MIŠLENJEM. AL UZMITE SVE ŠTO VAM ŽIVOT PRUŽA. VALJDA STE ME RAZUMIJELI, I JA SAM SAMO ČOVJEK.
bolje je na ilidji na zeljeznici milijon puta.. poneses dekicu, paradajiza, luka, krastavaca i sudjuke i kuces ljepse
Zrce je turbo folk!
smece
droga i sex!
zrce je haos. ovaj akvarijus je shit. ima dosta normalnih mjesta a i u Novalji gdje mozes pokupiti trebu sad pa sad. Ludnica!! samo izbjegavajte Aquarius
Ja i jarani skupili money, dosli na Zrce glumili da smo talijani. Cao, ragaze, bela dona na to govori ona... Dzaba ti lanac i fenci price kaze neki bosanac. Skupljo sam novce cijelu godinu, i dodo tome babinu mirovinu. Peti mjesec nisam pio, ulio ustedjevinu u hrdjavi clio, Po prsima se brijo, radio trbusnjake, napamet naucio sve narodnjake. Dovidjenja, idem do Zrca skocit, valjda cu ovog ljeta nesto umocit
dobar izbor kurvi nema sta
200000 fotki, a nijedna ne valja