Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj što me ovaj pederluk više nervira.
kakve su ovo malodobne radodajke?
Cole, Cooole, piški mi se
hahaha bravo ti gafotos! Bubnuli su se poslije! Cakle im se oči! mora da su moderna evropska raja
kod ŽELJE 400 zvanica na proslavi 90 godina kod COCALIĆA 600 na proslavi 15 godina nečega xD Ojj Bosno moja poharana
E jeste se upalili. I meni je lik krajnje antipatican, ali se i za.jebav.a sa vima nama. Pravi(mo) besplatnu reklamu i skrece paznju na sebe.
od ovoliko trepavicarki, imam osjecaj da se cocalic najvise pronasao na slici sa cebom, oci mu naprosto sjaje. Jel bilo tu neke akcije poslije?
Nista ne kontam, ko je ovaj momak? Ja ne zivim u Bosni i nije mi poznat rad ovog covjeka, zato i pitam, nejasno mi je sta je ovo, party ili? Jeli u Bosni moguce da bilo ko zakupi medijski prostor za svoju promociju i koliko to kosta?
od ovoliko trepavicarki, imam osjecaj da se cocalic najvise pronasao na slici sa cebom, oci mu naprosto sjaje. Jel bilo tu neke akcije poslije?
Sejla nam je za zenit, emir je bubnuo u centralu u wc-u.
koji frajer?
Onaj frajer sto zna sve o svojoj djevojci je bio predobar :)))) popravio mi je noc.
Ebbboo sliku svoju kakav uspjeh! Ama ko su ovi likovi, ko nama utiče na djecu! COCALIĆ/ČEBO ( dva polumaloum.nika! Ukidam djeci radio! Za.jebb.i!
CCC majko mila, ovo se samo kod nas moze proslavljati sto radis 15 godina ko voditelj na radiju, i jos ovoliko o tome pricate...pa cocalicu, mogao si direktor radija do sad postati za tih 15 godina...bar bi imao sta proslaviti (ali i tad u krugu porodie i prijatelja, a ne ovako).... P.S. Urazumi se covjece, nisi ti nikakva faca :)
@ZagrePcanka Jedno su muške porno-fantazije a drugo je modni business. Metropola Media iznajmljuje hostese a hostese i manekenke nisu isto. Nijedna od ovih cura nije manekenka kao što nije 15 godina Emira Cocalića nije nešto što spada u manekenski portfolio. Zna se tko su u Sarajevu manekenke, u kojim su agencijama, koje revije nose, koje editorijale su radile. Nema potrebe ovim seljaklukom degradirati ozbiljnu profesiju.
Vidi ovog propaliteta na drugoj slici! ras.padnuti macaglu i cool sarajevska raja! xD A u principu K.r.mm.e De.be.lo
Ima li iko da nije retardiran? Vidim lijepe komentare dajete za neciji trud i rad, a vecina vas ne radi u bogu nista, vec samo sjedi kuci za kompjuterom i pravi mami i tati trosak. Samo dokazujete koliko ste ocajni i nesposobni...Kad vec imate ambiciju da blatite javno nekog onda idite protestujte pred zgradom vlade...A ja to je nemoguce za vas jer bi morali izaci iz kuce.Je.eno vam se pokakim u usta svima...