Uspješan prvi Coloseum Star Show
0

FOTO+VIDEO / 600 gostiju i sjajna atmosfera na proslavi jubileja Emira Cocalića

Sarajevo-x.com
Foto: Feđa Krvavac/Sarajevo-x.com
(Foto: Feđa Krvavac/Sarajevo-x.com)
"Stvarno sam presretan, večeras je toliko dragih ljudi, toliko pozitivne energije i moram priznati da sve ono što sam želio pripremajući Coloseum Star Show to jest neki svoj jubilej - 15 godina na RSG radiju, da sam uspio", kazao je <a href="http://www.rsg.ba/home/flashton/rsg1/14337/Emir-Cocali-ostvario-sam-to-sam-elio">Emir Cocalić</a> nakon završetka druženja u sarajevskom klubu Coloseum.

"Jedino što mogu da kažem nakon silaska sa scene jeste jedno veliko hvala i zaista mislim da je ovo početak jedne lijepe priče svakog posljednjeg četvrtka u mjesecu", poručio je poznati radijski voditelj pun utisaka nakon sjajne večeri.

Coloseum Star Show> upotpunili su sjajni Berin Buturović sa svojim bendom, "Magacin kabare" Zane Marjanović, ljepotice iz modne agencije "Metropola Media" i mlada hrvatska pjevačica Iva Herceg.

Nihad Imamović uručio je Cocaliću košarkašku loptu sa potpisima svih igrača KK Bosna i plaketu kao zahvalu za dugogodišnju saradnju

"Mislim da će ubuduće biti puno puno bolje", kazao je Cocalić i poručio da će imati više komentara "kad se slegnu emocije".

Posjetioci su bili oduševljeni idejom kreiranja showa uživo, te zaključili da je njihov provod bio nesvakidašnji. Zanimljiv je podatak da je u Coloseumu bilo čak 600 gostiju.