Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko o cemu kliksovci o picetini....
Bolje nase cure za 10 klasa...
Joj treba i go-va-na, ko da su iz Ahatovica, vasi fotoreportreti su ocigledno poprilicno zagorili ili nisu gu-zi-li otkad su se rodili.
wtf, LIJEPE zene? hahahahahahahahhah
bosanke su ljepse
ova sa slike 6 boginja
kake ba grkinje, sve su brkate nekakve boze sacuvaj :s doduse, nase su jos gore...
podojio bi ja ovu s1soljku dzaba ti sve
Narod sigurno ljepsi od vas islamista za jedno 50 puta.Pogledaj koje su najljepse zene i manekenke na svijetu i sve ce ti biti jasno.
ja grdnog naroda!
Ja sam cuo da se grkinje satiru od ku*ca !!!!
Je.be.m, ti i ja ma,te.r retar,dir.anu sto te rod.ila takvog retard.ira.nog.Mora da je i ona bila re.ard.irana kao i ti ....CUJ TI SAMO RE.TA.RDA (Glupi primitivni Grci vise ih interesuje od cega ce zivjeti nego fudbalska utakmica. ) Pa ma.jm.une svakog vise interesuje hoce li imati sta da jede i od cega ce zivjeti nego utakmica.Idi udri 3 puta po srp.s.ki glavom u najjj veci kamen koji nadjes nebi li dosao pameti samo cisto sumnjam.
HHAHA VASI ZMAJEVI CE DA DOBIJU PO USIMAAAA.... ETO ZIVI BILI PA VIDJELI :D
Dobra ova na slici br.6 Izvrno bi joj ckapi ko snajder nogavicu :-)
Seljacino ruralnoga porijekla, limitiranoga mozga da napises bilo sta osim psovanja, evo ti moj e-mail [email protected], pa se javi majmune da se nadjemo, pa cemo raspraviti kome ces ti psovati mrtvu majku.
pogledam ih cak i ja ali ti bas nikada...aaaaaaaaj aaaaaaaaaj daj mi s nekom zenom rat xD
pobjegli smrhadovi a poslali zene da ih taslacimo u prolazu :D