Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..sve akvarije i zoo vrtove treba zatvoriti ili pustiti divlje životinje, a ubaciti ljude i neka bleje 😂😂😂😂😂😂😂
potpisujem!
..ja jesam, ne znam za She 😂😂😂😂😂a ti idealan za akvarijuma i da blejis u narod 😂😂😂😂😂😂😂ko izgubljeno tele😂😂😂😂😂
Pustite životinje da žive marvo zaostala. Ne mozes ostati ravnodusan kad ih vidis u tim kavezima a jos mi je gore kad znam da od nekih marva i bunde pravi.40 milijona životinja godišnje je ubijeno radi krzna. Za izradu jedne bunde dužine 1 m, ovisno o životinjskoj vrsti, potrebno je ubiti: 100 činčila, 60 lasica, 42 lisice, 40 rakuna, 20 vidri, 20 jazavaca. Ovo je prava cijena jedne bunde!!! Oko 10 milijona životinja godišnje se uhvati u divljini uz pomoć zamki
@PreporrodBosnjakaBPS Ja ne zivim od tuđe muke.Zaista volim zivotinje i kad sam prostudirao sta sve rade sa njima shvatis koja smo mi stoka.Na farmama se uzgajaju lisice, lasice, kune, činčile, nutrije, rakuni.One čitav svoj život provedu zatvorene u tijesnim kavezima. Farme se sastoje od niza redova uskih žičanih kaveza u kojima životinje proživljavaju stres i frustracije.Koriste se različite metode usmrćivanja, poput analne ili vaginalne elektrokucije (ubijanje strujom), injekcije otrova ITD
@PreporrodBosnjakaBPS Ti si manijak, sramota me sto uopste sebe nazivas Bosnjakom, da je kako moguce da takve glupane poput tebe strpamo u kavez, drzava bi nam bila mnogo ljepsa i normalnija. Takvi ko ti koji su svojom voljom zlonamjerni konzumenti svega sto im dodje pod ruku su razlog zasto planeta u globalu propada.
Jos malo pa ce ga pojesti kinezi dok ljudi zavrse sa slikavanjem
Gdje mogu potpisati tu peticiju? gamad, ne mogu se i ne smiju na ljudima iživljavati pa se na životinjama.
Izopaceni ljudski um je nesto najgore sto postoji.
A jadničak :(
I kad kazu "Kinezi" najnapredniji trenutno, jebes razvoj koji je na racun prirode i koji unistava sve sto je prirodno.
ko je rekao da je najtuzniji, neki psiholog specijalista za polarne medvjede
Ko mu dade ime Pizza
kakvi su to ljubitelji životinja, a muče ih , životinje moraju živjeti u svom prirodnom okolišu, a ne da služe kao ukras... a najlicemjernije mi je bilo kad su u zološkom u maksimiru, organizirali da posjetitelji mogu probat kak je to biti u skučenom kavezu. čemu to, ako se želi i dalje zlostavljat životinje. bolesno nije ni čudo sto se priroda okreće protiv nas, kad se sve redom na zemlji sistematski uništava.
Zalosno.. kinezi su vjerovatno najhladniji narod na planeti.. cisti kalkulatori.. samo mani manii..
Mile najtuzniji medjed na svijetu jer je pripadnik manjine..
mamu vam hebem, pustaj to!!
:(((
gdje da potpisem? jadni medo :(
Bože sačuvaj....