Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos se niko nije sjetio da napise da je možda zbog kokuzluka bio na jeftinim trodonima.....ma klasicni narkoman, rikno jer je tako moralo biti.....ili postoje negdje primjeri dugovječnih narkomana
Heroin ili kokain su bili njemu lijekovi protiv bolova...
Mnogi ljudi ne kontaju da su tablete protiv bolova opasne po zivot kad se uzimaju cesto. Vremenski interval izmedju uzimanja svake tablete mora biti sto duzi uprotivnom srce zakaze...
Čudi me...
HIV !!! SIDA....
Lažu, ubila ga C.I.A
Mossad, a pravu namjeru jos ne znamo. Najvjerovatnije je usmjerena protiv muslimana i da se Amerikanci preko Zidova domognu nafte!
Svi pišu kako je bio veliki umjetnik, što je istina, ali niko ne kaže da je isto bio i narkoman.
@Japanska jabuka "Jer bitno je biti narkoman" sta li? :/
@remzijas Slusaj papak jedan maloumni, znas li ti sta znaci narkoman? Hajde malo proguglaj pa kenjaj. Taj je pojeo vise droge u zivotu nego sto si ti cokoladica zivotinjsko carstvo. Prije nego pocnes da lajes, malo proguglaj pa onda reži.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Inside my heart is breaking My make-up may be flaking But my smile still stays on....
So what? Rubish
@Mujo s onog svijeta sta svi mrze princa? Jel vam nesto uradio da ga tako mrzite?