Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trenutno dva ubjedljivo najjača benda na Balkanu
Samo pljujte stoko pogana pa onda produžite u birtiju da vas zabave primitivne cajke. Soundclash je pokorio Zenicu večeras i ne možete tu ništa promijeniti. Bilo je krajnje vrijeme da se oslobodimo lanaca primitivizma i seljakluka.
Au jesmo moderni; soundclash, take over...Samo urbano, urbano
Kad bude neko 'poselo godine' zovi i mene :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
DR.ON LIJEČI SE LIKU DOK NIJE KASNO !!!!!!
Reis, kardinal i patrijarh sjeku vene, jer ne mogu okupiti ovoliko mladih na jednom mjestu kao što su to uradili DK i SARS. Sound clash je odradjen vrhunski. Frenkie i DJ soul su majstorski nastupili. 7k posjetilaca je naprosto uživalo u fenomenalnoj svirci. Hejteri koji nisu bili sinoć na ovom dogadjaju, mogu biti ljuti samo na sebe.
o mrtvima sve najolje
Jesu Sarajlije tuzne nisu u centru paznje,bas mi vas je zao..
Vidi fakat na naslovnici BBC-a izašla vijest. Svaka čast, uspjeli ste stvarno! :D Bravo. BRA-VO! (klap-klap-klap-klap-klap) Pozdrav za normalnu raju iz svih gradova jedine BiH, kompleksaši - naduvajte nam ja.ja, mojne bela.ja :) Bjač.
Ubjedljivo najjača svirka ikad! Svaka čast svima...
Dubioza su cirkusanti, pravi koncert je veceras bio u Domu Mladih ... O ukusima se ne raspravlja al eto :)
ma ništa bez refkini ahbaba i satelita😉💚
Sutorina je SRCE Hercegovine.
bravo nicaze ljubavi moja :)
Svaka čast #volim Zenicu#
Nama iz Sarajeva neko kad spomene Zenicu prva stvar sto padne na pamet je zatvor.
Zenica je trebala biti glavni grad Bosne jer je smještena baš u sredini
@asizrukava1 A inače glavni grad države mora biti u sredini, tako je u svakoj zemlji?
Zmajevo gnijezdo. Prvi Redbull/MTV soundclash u regionu. Dva odlična benda, Dubioza Kolektiv i S.A.R.S., sa još boljim domaćinom Frenkijem i FMJam ekipom. Ukratko, Zenica je večeras bila centar svijeta. :D
Travari napravili kids festival...
MOTAJ SMOTAJ ZAMOTAJ.......
jest i na kraju kad odes u kabur bas ces da ga smotas; Mi im dajemo da kratko uživaju, a onda ćemo ih natjerati u patnju neizdržljivu.
samke ahbabu ne mozes na osnovu komentara citirat Kuranski ajet i to bey apostrofa........svi cemo mi aBd u kabur i osjetit teyinu crne zemlje, naravno ovo pisem za one koje vjeruju u yagrobni zivot......al samke ahbabu samo Gospodar dje ce ko i sta ce ko.........i znaj da su klix komentari samo ya zafrkanciju...........