Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad napaćenijih ličnosti u komentarima, jadni vi sa vašim životima, vama je maksimum zabave prosipanje negative po klixu, mora da vas društvo jako voli hahaha :)
Nadam se da i njegova djeca ne pišu gluposti o nacionalnzmu po internetu .
ma realno najbolja mu je ona crveni crveni velež živi u meni
Puniti džepove prekdrinskim mitomanima čija će djeca sutra odobravati počinjeni genocid je vrhunac destrukcije ovog naroda i Grada u kojemu su njegovi etnički i vjerski pripadnici pobili 12 000 civila od toga 1 601 dijete.
Treba Srbina vazda podrzati
Hebo majku.. ko avatar..
Guzi li se na vakim koncertima?
Sto na Vilsonovom vole ovog novopecenog ekavca.
bilo bi lijepo kada ne bi imali ovakve nastupe u gusto naseljenim dijelovima
Koldzo godinama stedio budzet da ima za kapitalne projekte Opcine, a ovaj novi, potrosi javne pare na prekodrinske pjevace i pjevaljke...(da poveca izvrsenje budzeta).
Da nije Djani gost možda