Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne nasjedajte da pjeva dzaba???!!!... Nego ga je dodick platio parama iz budzeta od peMzionera,studenata,nezaposlenih,sumske a sve da dobije izbore!!! Ne nasjedajte da pjeva dzaba???!!!... Nego ga je dodick platio parama iz budzeta od peMzionera,studenata,nezaposlenih,sumske a sve da dobije izbore!!! Ne nasjedajte da pjeva dzaba???!!!... Nego ga je dodick platio parama iz budzeta od peMzionera,studenata,nezaposlenih,sumske a sve da dobije izbore!!! Ne nasjedajte da pjeva dzaba???!!!... Nego ga je dodick platio parama iz budzeta od peMzionera,studenata,nezaposlenih,sumske a sve da dobije izbore!!! Ne nasjedajte da pjeva dzaba???!!!... Nego ga je dodick platio parama iz budzeta od peMzionera,studenata,nezaposlenih,sumske a sve da dobije izbore!!!
Sad ni Chola ne valja! :)))) Ima li iko da valja? :)
svi pravi bosanci od kuste preko brege neleta cole ... zive u bg .. u sa nije osto niko..samo sandzaklije
Sarajevska rOja iz Smrdoslavije fuj fuj
www.youtube.com/watch?v=29Q9QvNCJlU Godine su prosle pune muka. Ginulo se za slobodu nijemo. Ili s pjesmom umesto jauka, Druze Dodik mi ti se kunemo. Veselje se siri na sve strane, sad slobodno po zemlji idemo. Al\' velike pamticemo dane, Druze Dodik mi ti se kunemo. Praznik s\'lazi na ulice nase, u oblake da letimo smjelo. Nase pjesme zli neka se plase, Druze Dodik mi ti se kunemo.
@ nadimak de popi nesto covjece ,opusti se..
SE NA Z.JOSILA I NA SVE ONE KOJI SU MU DALI LAJK ,PACENICI..
Pa ovo ispada da srbi slave Titov rođendan ?
Nek on \"svojim Sarajlijama naplati\" a chetama djabe pjeva.Licemjer bio i ostao.
hahahah kako ste glupi! bass cola pjeva dzabe za \'svoje\', eto nako da ih pocasti :D ako publika ne placa, ne znaci da njemu nije placeno. btw jedva cekaam :)))
Ovi sto misle da je ovo dzaba su presmjesni. Svi troskovi ce se namirit iz budzeta i od sponzora. Dodik svakih 3 mjeseca neki koncert napravi. Daj bar igara.
Čola je zdrav ko dren. Pozdrav iz prekrasne federacije BiH
jest vise i dosadan sa ovim kocertima svali mjesec kocert.krepalina od muzicara.
A zašto je to užas? Zdravko je sigurno dobio pare za to, a grad Banja Luka je počastio svoje gradjane. Što se ne organizuje i Sarajevo, pa za svoje gradjane organizuje sličan koncert? Nemojte pljuvati po Čoliću, već po svojoj vlasti u gradu i njihovoj neorganizovanosti. Čola bi sigurno došao i u Sarajevo da ga pozovu na sličan koncert, ali ga očigleno niko ne zove.
jest jest od pemzionerske pemzije... Hhahahahahaha
PA NORMALNO KOD SVOGA PREDCEDNIKA !!!!!! CETOMIR-PRAVI