"Vidimo se 2021."
34

Zbog pogoršane epidemiološke situacije otkazan sedmi OK Fest

L. K.
Organizatori OK Festa, koji je trebao početi za nekoliko dana na Tjentištu, odlučili su da ovogodišnje izdanje festivala prolongiraju za narednu godinu, a kao glavni razlog za donošenje ove odluke naveli su pogoršanu epidemiološku situaciju u našoj zemlji.

"Nakon odluke Republičkog štaba za vanredne situacije, koja je upravo donesena, primorani smo da ovogodišnje 7. izdanje Nektar OK Festa prolongiramo za narednu godinu", saopćili su organizatori na zvaničnoj Facebook stranici festivala.

U dogovoru sa izvođačima i ostalim učesnicima programa, potvrđeni su datumi festivala za narednu godinu, i to 16/17/18 juli 2021. godine, kao i lineup na tri festivalska stagea: Apocalyptica, Asian Dub Foundation, Van Gogh, Bajaga i Instruktori, Goran Bare & Majke, Hladno pivo, TBF, M.O.R.T., Zoster, Buč Kesidi, Repetitor; Kanda, Kodža i Nebojša, Love Hunters, Who see, Marčelo i napeti Quintet, Ritam nereda, Atheist Rap, Mortal Kombat, Marko Nastić; Mladen Tomic, Sinisa Tamamovic; Petar Dundov; Kristijan Molnar; Toni Juranović; Nebs Jack; Alexander G + još imena koja će naknadno biti objavljena. Osim sjajnog muzičkog programa i u narednog godini Nektar OK Fest donosi još mnogo dobre zabave i sadržaja u nesvakidašnjem ambijentu nacionalnog parka Sutjeska.

"Svi OK paketi kupljeni u ovoj godini važit će i za narednu godinu i nove termine Nektar OK Festa 2021. Takođe, svi vlasnici paketa imaće priliku da ukoliko žele izvrše povrat novca za kupljene pakete ili da iste ustupe drugoj osobi. Na zvaničnoj festivalskoj stranici www.okfest.net u kategoriji "novosti“ uskoro donosimo detalje info o uslovima povrata novca ili ustupanja paketa", zaključili su organizatori festivala.