Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde pametnjakovici , serendajte malo po svojima, odavno niste, draze vam je tudje govno nego svoje blago. Dino KING !!!!
Sretno gigante :)
Dino, odrzi 7 koncerata u Zagrebu, za onih 7 poena na Euroviziji :D
vehabiziran beograd , na red dosao i zagreb hehehe
to dino care - pokazi svima da ima dzibera i u zagrebu :D
Nemate pojma koliko mi je drago sto nisam nacio.na.lista, omedjen jednom ideo.lo.gijom i sistemom misljenja. Tipa: Al.ija, baklava, Dino Merlin, Da te nije Alija, Ho.m.eini na zidu... Tuđ.man, klempe, Tom.ps.on, Herceg-Bosna... Slo.bo, cvarci, Dodo, BG raja, Knin.dza B.aja i ostali bakraci.. Eh eto vam ga, udarajte minuse, ja sam mu.sli.man rodjenjem, al ja nikad necu slusat merlina i gotivit Aliju Izm.etb.egov.ica... Jedina dobra stvar u vezi njega, a po zasluzi njegovog sina je ova: Alija, je.b.o si nam m.a.ter, al sin je.b.e bolje.. Da.b.o.g.da pocr.kali naci.o.nali.sti bez svog JA koji slusate Merlina jer vam ga i ba.bo slusa, je.b.o vas on, dok ste tru.hnuli po podrumu i jeli linđe, ovaj je mu.d.a ladio po Svici.. U.bit ce vas mrz.nja, izjed.e vas, vas uce od malena da m.r.zite, to je jedino sto znate.. Zavidni stvorovi.. Hocete Evropu, hocete plate, hocete radna mjesta??? Moze, sjedi u kuci u vojnoj bluzi i slusaj da te nije Alija i sanjaj o zlatnim kasikama, dace A.l.l.a.h :D
komentatori ovog clanka su idioti !
@HOS Pa kad je zatrazio referendum, i dobio nezavisnu hu ha Bejha, i kad se zaratilo, onda je trebao ko cojk ustat i rec:Ljudi, jesam, trazio sam nam slobodu. Evo dobili smo je i napali su nas. E sad cemo da se branimo. I ja kao vas predsjednik i sve to, sam u prvim redovima. Napali su BiH u granicama koje smo trazili, e hajmo je sad svi zajedno odbraniti. A ne onako, kako sam vec naveo. I nije mi nick Mehmed, nego Mehemed, molim lijepo. :)
@bosanceros slazem se, poslao je po njega. I onda kad se krenulo u teritorijalnu odbranu, Alija se zalagao-ovo sad ja ne supljim, imaju cinjenicni podaci-za odbranu samo Sa-Ze kotline. Da se to tako krenulo, ko zna sta bi se izdesavalo. Ionako su Srbi od pocetka rata imali pol pozišn, ukopani ko balvani. E zamisli da je bilo po Alijinom, pa da smo ih pustili jos godinu, dvije da se logore po ostalim dijelovima BiH, pa ne bi ih \'\'puskom mog\'o istjerat\'\'.. :D Sefer i Naser su rekli: Alija, ne ide to tako, i tu su se i zavadili. Mi moramo razbiti nase nacionalne mitove, kad za to postoje dokazi. Patriota je jedno, nacionalista drugo i zdrao. Merlin je nacionalni identiten, brend. Kao Srbima Knindza. Jerbo, on ima pjesmu:Da te nije alija, i slusa ga sva fina gradska raja. A o tome kako je pobjeg\'o ko pic.k.i.ca dok smo mi u podrumu truhnuli, to niko ne spominje.. Mojne te suplje..
\"Ekskluzivne fotografije\" se pise kada su fotografije neceg fenomenalnog i neocekivanog, Seljacina i nacionalista Merlin nije nista od toga, vec klasicni mahalas, licemjer i hipokrita!
Idemo Dinooooo :)
ispravka NASER.
@mehmede,da je alija prodao i unistio bosnu stoji ali nemoj biti neposten pa braniti sefera,znas da je aljo po njega poslao helikopter da ga dovede u sarajevo i podijele pilav i to kada je bilo najvece klanje,u istoj su kuhinji aljo i sefer spremani ne zaboravi,obadvojica su dosli iz iste formacije.
hoce li mu tompson biti gost.
mozete vi jalijasi udarat minuse do sutra... to vam je ko i sa Alijom. Niko ne da rec da je papak prodo Srebrenicu, jer se moralo, i da je htio oslobadjanje samo Sa-Ze kotline, pa mu Sefer i Naser je.b..ali ma.t.er... To su cinjenice, iako vas bole.. :D