Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo k\'o da je predizborni miting SDP-a
u zenici plesu cakije
čobanizam žešći
ma premocno....odlicnoo...svaka cast !!!
Kod nas u nicaze igraju isto ovako, samo uz Janu, Cecu, Stoju, Daru, Maru, Seru, itd. !
svaka čast, i ja htio isto napisati, ali vidim da si ti već. Bolje i to nego naši isfrustrirani kako zatvorenici tako i ovi slobodni - bolje zbost nožem i namlatiti nego napraviti nešto kreativno. Lakše je valjda, šta li?
ovo d im se kazne smanje
svaka čast!! :) sve pohvale, a ne kao one naše tri tuke! a pohvale i za upravu zatvora - fino jednim udarcem dvije muhe - zatvorenici se zabave i ispucaju negativnu energiju kroz ples a ne kroz tuče i mahnitanje - širi se pozitivna energija i timski rad i uprava zatvora sretan i zadovoljna, a i društvo će ih bolje prihvatiti! :)
je.b.o vas gangnam style više.nije ni čudo što smo svi u ku.rc.u
ide mi na k.u.r.a.c ovo vise
ludilo
Koja glupost... nitko to više ne radi jer im je zabavno nego zato da imaju puno pogleda na youtubeu.
Bjež\'te s kiše! :)