Bh. kompozitorka u Americi
0
Zana Mesihović osvaja Hollywood!
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.islamhouse.com/s/9815
jes ruzna.. moze bit izabrana za mis gabora holivuda
Što bi reko Zanin stari \"Mah jel bitno kako se neko zove?\"
Samo da te draga Zana ne uhvate kao i mene u lazi. Ja mislim da hoce. Malo si pretjerala sa ovim Oscarom, ali eto...
samo naprijed nasi..
Ova je sigurno Hrvatica. Prezime joj se zavrsava na IĆ, zivi u inostranstvu i poznata je... treba pratiti hrvatske medije da naucimo vise o njoj...
Znam djevojku i super jr cura... Koliko godina vec radi, pa lijepo da je nesto tako dobro ostvarila. Cuj naslovnica VAriety magazina!!!
joj, pa citate li vi uopce sta pisete? pjesma pretenduje da bude nominirana, a nije nominirana iz prostog razloga sto nitko jos nije nominiran....ne mozete tek tako plasirati vijest. ipak je ovo najcitaniji portal u bih - sjetite se onog gitariste i pearl jam-a...malo isprovjeravajte informacije prije nego samo tako plopnete neku glupost. iz gore navedenog bi se dalo izvuci da je ova pjesma nominirana za oskara i golden globe - a film jos nije ni izasao - imbd tvrdi da je release date tek 2010...sta to vi imate magicnu kuglu?
svaka cast curi sto je napravila pjesmu za film, ali bi sa-x malo trebao da se pozabavi i istinitosti ocigledno pr teksta koji objavljuje....iz perspektive nekoga ko zeli da promovira - ovo je ok, ali iz perspektive istinitosti informacija i bas nije - pjesma nije nominovana ni za sto, pa ni za oskara ili golden globe...mozda ce biti ali nije jos...realno provjerite prije nego samo objavite ili u ovom slucaju prevedete pr tekst
NE ZNAM STO SAMO NE BI IGNORISALI KOMENTARE OVIH POPUT 666,jer koja god vijest da stoji o bilo kome iz bosne,on ima nesto retardno da kaze. ne treba se zamarati njim, svakako puno vise vrijedi rijec jednog instituta u holivudu nego nekog jadnika kojem je ovo jedini nacin da nesto kaze. naravnoda je jedini,jer ovdje nema ogranicenja za glupane. Svaka cast djevojci.
Jos jedan izvanredan udarac primitivizmu i triumf civilizovanosti ;) Ova vijest mi je uljepsala dan. Samo naprijed Zana
Jos jedan izvanredan udarac primitivizmu i triumf civilizovanosti ;) Ova vijest mi je uljepsala dan. Samo naprijed Zana
je*o te otac nepismeni
thompson isao na rukoljub papi pa zaradio krmecu gripu
sreca njena pa je otisla jer da je ostala u bih nebi niko cuo za nju.