Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli kupio Nele kartu za BG?
Pogledajte na youtubu koncert "Zabranjeno pušenje u Banjaluci 1997" i vidjet ćete da lažete ljude da je Pušenje zadnji put sviralo prije dvadeset godina u BL . Neželim da ulazim u raspravu koje je Pušenje orginal , ali znam jedno da je Pušenje bez Neleta isto kao i Stonsi bez Džegera. Ja sam iz Banjaluke i otići ću na koncert , zato što volim da poslušam dobru svirku , a svi ovi što komentarišu da ih je Sula razočarao što svira u BL i slično , mogu da mi poflautaju i želim da im poručim da na Sokocu ima slobodnih soba za njih i liječenje je besplatno .
Izgleda da nam se i naš dragi Sula prodo.Sve je to u redu...ALI...hoće li zasvirati pjesmu FILDŽAN VIŠKA. Možda rokenrol i jeste u suštini samo zabava,ali smatram SULA da ti ovo nije bilo potrebno. Beograd,u redu iako vrhunski umjetnici(Arsen Dedić i Josipa Lisac npr.) izbjegavaju taj bolesni grad ali koji ćeš klinac u FAŠISTIČKOM ENTITETU???
Pa zar Zabranjeno Pusenje nema nijednog Bosnjaka...e, ne mere to tako.... ma bjeezzii
kako bend moze odrzati "solo" koncert???
...pa zar i ti, dragi Sula...
slabo je ovo ne prolaze narodnjaci što su dobri već što je sve ostalo u teškom k.u.r.c.u muzika se svela na "što si muČko kolu" i Ekrema kažem ja tebi, nema hajra bez džigere, ožeži.... Al' nema nas, nema, i uzalud sve kako je meni kraj nje tako je tebi s njim al' nema nas, greh je za oboje to zasto da krijemo bol kad si s njim, kad sam s njom
SEJO JE KRALJ I OVO PUSENJE JE EXTRA,KO GOD VOLI VISE ONO SMECE OD NELETA NEKA IDE NJEMU U bg,A TO NAS VAS SRPSKA VJEROISPOVJEST JE UVIJEK BILA I OSTAT CE DIO SARAJEVA,A VI STO MISLITE DA JE SARAJEVO SAMO MUSLIMANSKO VARATE SE I VI STO MISLITE DA SARAJEVO NIJE MULTI ETNICKO VARATE SE! P.S JA SAM SARAJLIJA!
@cccc, kako ja gledam na svar - Sejo je nas! Nemoj biti seljak.
uz dužno poštovanje pa ima li i jedan naš ??????
dolazi cirkus u grad?
Nema to veze bez Neleta!
Hoće Dodik i njegova porodica doći na koncert?
nije to ni P od pušenja,nažalost.