Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zabranjeno pušenje već odavno zagrebački bend, Plavi orkestar već dugo ljubljanski bend. A naslov je obično kvazipatriotsko qurčenje
Druže Sula,nadam se da si im odsvirao i Fildžan viška jer ako si već napravio fenomenalnu pjesmu \"FILDŽAN VIŠKA\"onda je beograd najbolje mjesto gdje se ona treba odsvirati.
Koliko je meni poznato i cirilica i latinica su zvanicno u upotrebi u BIH?!?!
loša od 1994. živi u ljubljani, sula od iste godine u zagrebu - u sarajevo navrate kad im se džepovi malo isprazne. PO ČEMU su oni \"sarajevski bendovi\"?
Mora da su se veziri i age divili Goyi i Velaskezu...poznati kolekcionari! Jado i bedo.ovo je vas kasaba pre stvaranja Jugoslavije.koju su Srbi stvorili! http://www.youtube.com/watch?v=3LTiVhoGJ9E a ovo je seoska svadba u srbiji par godina ranije od gornjeg snimka! e ba.li.je i kulture! http://www.youtube.com/watch?v=XErr-odMloI
Evropa je to sto jeste zbog grckog alfabeta...koji sigurno ne mozes procitati! Evropa je upravo to sto jeste zbog latinice..ali i zbog cirilice.Prvi covek svemira je pisao cirilicu! Hristijanizacija slovena je potekla upravo sa glagoljicom i cirilicom.Istorija srednjovekovne Bosne i Hercegovine je pisana cirilicom.
Izvini, poštujem tebe i tvoje hijeroglife ali možeš li molim te svoj post prevesti na neko pismo koje mi civilizirani Europljani razumijemo?
Ne znam ko je vas pokrao ali nas i Hrvate su pokrali Srbi i Crnogorci, sve od šteka i utičnica preko fabrika pa do Goya i Velasqueza opuhanih sa Konavala.
Mi u Bosni ne volimo bofl robu pa tako ni Fiat, j\'\'o ti Fiat ma.ter, i kompletnoj Smrdiji
Beograd je prelijep kao i Sarajevo i ZAgreb i Ljubljana i... Problem je što su ljudi koje srećeš a nisu bezbrižni turisti ili dijaspora,koje možeš prepoznati na dva kilometra u svim tim gradovima, prezabrinuti zbog loše ekonomske situacije pa ako nisi neosjetljiv na to super tij e a ako jesi nešto ti stane u stomaku i pitaš se šta bi bilo da nije bilo... i ko nas je pokrao
Beograd je najveca selendra u Evropi
Ma bilo ba preposjećeno, samo tako, nisi se mogao pomjerati od gužve, i kolika se samo prašina digla, ne serite
samo se vi serite na Srbiju ili Smrdiju, kako hocete, ali ponovo vas Srbija iz svih govana vadi, i Bosnu i Crnu Goru, fiat ide preko luke bar, spasavamo tako crnu goru od ekonomske propasti, u Bosni, ne bi ni knjige mogli da kupite da nije nasih izdavaca i knjizara iz Srbije, ne bi u centru Sarajeva imao da udjes u nike prodavnicu koje drze kompanije iz Srbije, ne bi mogao da kupis kvalitetno i jeftino komp da nije komtrejda, ne bi otiso u mcdonalds koji drzi i upravlja mcdonalds iz Beograda, ne bi ni videli svetske zvezde da Bg nije organizovao festivale i koncerte takve, znaci samo vi kakite po Smrdiji, a od Smrdije zavisi ne samo RS, nego cela Bosna, malo vise postovanja prema nama, sa izuzetkom teskih devedesetih naravno.
pital nas iko, sarajevske tinejdžere, o organizovanju negog DOBROG koncerta ? NARAVNO DA NE ! na sarajevskom beeru zoster i neka sranjaaaaaaaaaa. mi samo u slozi možemo slušat zabranjeno pušenje i slučajno ispred bbi-a ? jedini koncert za omladinu je bio prije par godina na otvaranju stadiona otoka, kad su bile erogene zone i van gogh. ni merlin više ne pjeva, samo seke, cece, kuce i mece. GDJE STE SADA VELIKE ZVJEZDE DA SARAJEVSKOJ PUBLICI NEŠTO PREDSTAVITE ?
na beograd.
Brate ja ni u jednom trenutku nisam rekao da je ta muzika smetlje , rekao sam da je smetlje muzika koja se danas stvara zasnovana na copy/paste nije sija nego vrat . Nadovezo sam se na bosancerosa jer je rekao da se u sarajevu vise nista nemoze dobro stvoriti . E moje misljenje ze da se nigdje vise nemoze svoriti nesto dobro .Ta vrsta muzike je napravila sta je mogla da napravi i nikad nista necu reci protiv grupa koje su zasluzne za to stvaranje . Ali moje je misljenje da bi bilo bolje da se do kraja postojanja covjecanstva sviraju stari hitovi a ne da se pokusava stvarati nesto novo sto ce da se pokvari za 3 dana . I sam skontaj kako se osjecas kad cujes neki stari dobri hit koji je i dan danas jak kao sto je bio ta ako ne i jaci !
Људи су дошли због пива и алкохолисања, али између осталог су певали и уживали у свирци легендарних хитова оба бенда. И све је то супер. А ви националистички мамлази ако немате ништа нормално да кажете немојте ни срати ни пљувати овде! Не свиђа вам се та музика? Па што уопште коментаришете и кварите нешто лепо...