Agencija "Sine Qua Non"
0
Zabranjen nastup Carla Coxa u Sarajevu
Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@strijela bravo!
@strijela...potpis ...to brateeeeeee.... :)
OVAKO:MOLIM SVE ONE KOJI MISLE DA JE COX ILI KLAUS PREVARANTI DA UOPĆE NE ČITAJU KOMENTARE NITI DA DAJU SVOJE MIŠLJENJE.BUDITE FRAJERI DO KRAJA I NE OSVRĆITE SE.KOJEG KURCA IŠTA PIŠETE I PLJUJETE PO ČOVJEKU AKO VAS NIJE BRIGA?A SVI VI KOJI STE KUPILI ILI NAMJERAVATE KUPITI KARTU NE BRINITE.COX DOLAZI 100%.A OVO NIJE PRVI PUT SQN DA POKUŠAJU NEŠTO SLIČNO.DIGNITE SE OMLADINO I NE DOZVOLITE DA VAM NEKO PUNI GLAVU.AKO VOLITE PARTIYE DOĐITE I UŽIVAJTE AKO NE VOLITE PA IMA ONA ČUVENA DISKOTEKA\"ONA A NEKA DRUGA\" GDJE NASTUPA DINO HELDIĆ.ULAZ BESPLATAN.PA IDITE TAMO.A PUSTITE NAS NORMALNU RAJU DA UŽIVAMO.JEBEM VAM MATER SVIMA KOJI PLJUJETE PO KLAUSU.
vi ne znate nista drugo nego odma napadate nekoga.... 1.vecina vas ne poznaje klausa 2.doticni gospodin je doveo mnogo prejakih dj.-eva kada niko nije 3.cijene su uvijek pristupacne...mislim 35 KM za coxa,to nije nishta...covjece dragi gdje je tu kradja...sponzori ok,sve ok...ali vi niste svjesni sta taj covjek trazi i koliko organizacija traje 4.stid neka vas bude 5.ponosna sam shto sam okrenula ledja domacoj muzici,bilo koje vrste....samo neka udara...muahahahah... 6.da da,kako da ne...svi koji slusamo elektroniku,svi smo narkomancine...muahahahahha....koji ste vi primitivci 7.doci ce cika cox,ja se neki dan cula snjim,kaze da ce svirati 4h :) i mnogo se raduje nashem susretu
Najbolje bi bilo da vam svaki dan pjeva Seka Aleksić,jebem vam mater seljačku.Tada se ne bi pitali ima li autorskih prava.Nikada ovaj grad pa ni BiH neće stati na noge sve dok ima ljudi poput vas seljaka.Pustite mlade da uživaju i da se provode.
Zbog ovakvih \'seljackih poslova\' dođe mi da se nikad ne vratim u Bosnu..
Doce i on zboban andr kavr :D
A šta li na ovu zabranu veli naš vrli rejs hefendija Serić?
kako god da je dobio, radi covjek svoj posao, cini nas omladinski zivot interesantnijim, a terry seradio u zetri, za sound race... upravu si, nije poceo prvi da radi party.e u domu mladih, ali je zato u unitic.u dok je boulevard radio doveo 10 Dj.eva, pa onda poceo s radom u domu mladih... niko od nas nije cvjecka, ali za mene je covjek gospodin, sto nam uljepsava mladost ovakvim party.ima!!
necae nama neke crncuge tu dolaziti. nek idu u afriku, picka im materina.
mi primamo samo hodze-pjevace, ostalima je pristup zabranjen.
Doveo je 20 pop imena koja su nekad bila jaka ali vise nisu i novopecene DJ-eve poput Fedde La Grandea koji slovi za turbofolk izvedenicu svega sto je nekad predstavljao party i el. muzika... nije on prvi poceo praviti partije u obnovljenom Domu Mladih vec sam Dom Mladih, prvo za SFF prije 2 godine, pa se onda radio Terry Francis koji je odlicno bio posjecen, da bi tek tad kad je Klaus vidio da se isplati on poceo organizovat. Cak i da je doveo svu elitu ovog svijeta, postoji red i zakon koji se mora postovati. Moguce je sve u nasoj drzavi, pa i medijski reket, ali cisto sumnjam... Nije Klaus cvjecka sigurno. Kako je dobio sankove u Domu Mladih? Da nije preko konkursa?
DRVENOG UGLJA TJ KOKSA IMATE U ZENICI U ŽELJEZARI.MOŽETE SE TAMO KOKSATI U TREĆOJ SMJENI PORED VISOKE PEĆI SA MINERALNOM U RUCI I BEZ BOBA BUAAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA.
Slusajte vi, klosari jedni!!! kako vas nije sramota da blatite covjeka kao sto je Klaus Mekic, covjek nam je doveo 20 svjetskih dj.eva i nikadse niko nije pozalio i nikad nije bilo problema, ne znam odakle se pojavi ova nekakva agencija s ovim narkomanskim imenom Sine qua non.... treba da budemo zahvalni covjeku koji ima pare i uopste mu nije stalo za sarajevom sto se tice finansija, ima para tonu koje zaradjuje ugostiteljstvom u hrvatskoj, ovo mu nije uopste od koristi... sram nek vas bude, mater vam je.bem u ..... klosari jedni, da nije njega nebi ni dom mladih ozivio a niti bi mi mogli otici na party svjestske razine!!! klosari jedni!!!!!!
Hocemo Jusufa Islama!!! Al bez zajebancije