Muzika
0

Zabilježite svaki trenutak sa prijateljima na OK Festu i osvojite vrijedne nagrade

Klix.ba
OK Fest i ove godine nudi najbolju zabavu, provod i druženje u jedinstvenom prirodnom ambijentu NP Sutjeska. Iskoristite priliku, zabilježite svaki momenat proveden sa prijateljima na OK Festu u dobrom raspoloženju i uživanju u svim sadržajima i programima festivala, snimite i sačuvajte taj trenutak za pamćenje i podijeli ga sa nama.

Prijavite se na videokonkurs #iMENIjeOK i osvojite jednu od vrijednih nagrada koja će vas ponovo dovesti u beskrajno prirodno bogatstvo NP Sutjeska.

Neka OK Fest, Tjentište i NP Sutjeska budu i vaša inspiracija. U maximalno 90 sec pokažite kakav je bio vaš OK provod na OK festu 2016.

Za učešće na konkursu potrebno je da napravite snimak na temu "I meni je OK" i da ga pošaljete na adresu [email protected] ili u inbox page stranice OK Festa na društvenoj mreži Facebook.

Konkurs će biti otvoren do 15. jula, a na osnovu dostavljenih videosnimaka, bit će izabrana tri najbolja, a autori će dobiti vrijedne nagrade:

  1. OK Fest 2017 – paket I za dvije osobe (boravak u hotelu "Mladost"; prijevoz, rafting, planinarenje)
  1. Rafting avantura na Tari – vikend za dvije osobe u rafting kampu "Tri vodenice" –http://tararafting.net/rafting-drina-tara.html

  2. OK Fest 2017 – OK kamp 3 dana x 2 (3 dana boravka u OK kampu za dvije osobe)

Napomena: OK Fest zadržava pravo korištenja svih videosimaka pristiglih na konkurs. Snimci će biti korišteni u promo svrhe na zvaničnim stranicama OK Festa.