Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodaru nas zlocin nas jos boli ! A duhovi sa Kapije sad cuvaju grad Soli! Mi Zivimo i Umiremo da Zivimo Sretno ! Mi Zivimo i Umiremo a oni Zive VJECNO ! 25.5.1995....TUZLA KAPIJA !
Nisam lokal patriota, ali stvarno su večeras bili najbolji :D I mali Makedonec :)
bili su prave veselice, a mekedonce je mene isto odusevilo, jebiga nije lako pjevat Kaliopi a po meni je odlicno zvucalo
Bosnians kick some ass
Život se sveo na sjedenje ispred Tv-a i praćenje ovih sranja koje popularno zovemo Realiti šou. NEPROCJENJIVO.
I tipkanja na klixu :)
Odlični su bili takođe i grupa 9controle vecerasnja pjesma im je bas sjela.I momak koji je vracen ne znam mu ime znam anegdotu da je Kaliopi izjavila da pjesmu nije "doživio,nema emocije i sl" a prije što će saslušan biti posvetio je pjesmu majci koja je umrla...jbg.No milo mi je da je u finalu,veceras je ispao neko ko vec ima karijeru...tako da sve u svemu chill bilo gledati,na spram ostalih emisija x))
kakva im je ovo slika ,ovaj lijevi ko reper iz devedesetih a desni psihoticni ubica
Nick Vam ne ide uz ovaj komentar. Ovo su tako mladi ljudi, da ako im ne mozete dati motivaciju (koja potice Optimizam), nema potrebe za vrijedjanjem!
Kazali Nikoli da treba da snimi album, a Tonci mu se ponudio?? Koje sranje. Sto su ga koje pizde materine i izbacili, a uz to Nikola ima mnogo skolovaniji glas, od onog sto je bio pred ispadanje sa njim. Ali hajd kakav Balkan takvi i ljudi!
Sta je s onog Amela
Četnička posla ! Svoga popišali a naše ispoštovali !
tajming imam ideju i ne !
Sad mogu spavati na miru...
eh sada svaka čast momci !!!