Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljubav je dop
tako ste slatki cmoka
ja sam iz zapadnog mostara ,ej naj ste bplji samo tako
ocekuju da kazem uvjek nesto u sustini
svirka u travniku je bila prva liga, vuneny vi ste najbolja stvar koja se desila bh sceni u zadnjih nekoliko godina. svaka cast imate punu podrsku samo naprijed
cool momci, cool! radujem se za vas a i za nas koji mirisemo vasu muziku! zao mi je samo sto nisam mogla skoknuti do mostara da uzivam u OKC-u na koncertu. No, u svakom slucaju sam kupila CD u Buybook-u pa sad sirim dobre vibracije i pravim reklamu po Becu;-) Pozdravcic svima vama dobrima! P.S. ubrzajte malo sa stranicom ako ikako moze.