Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje je Adnan Babajic BABAJA hahahahaha? da ne snima \"ploču\" u Srbiji hhahahaha
Pored toliko mladih, talentovanih pjevaca i bendova, mi smo skontali da budemo odskocna daska nekome ko blage veze sa Bosnom nema, i prica ekavicu... Ma bravo!
Ko je ovaj lik ? Ozbiljno pitam
\'ta ce vukasin, ja mu kroz noge probacivo
Samo u Bosni ova klasa \"pjevaca\" moze da prodje na Eurosong ......zbog ovakvih osoba pozelim da sam gluh......
Sigurno da nije loš pjevač, ali da se mene pitalo nikada nebi predstavljao Bosnu na eurosongu, jer je obični kreten koji je iste sekunde kada je mogao napustio BiH i vratio se kada su ga neke budale izabrale za Eurosong. Mrzim ga zato što je onaj odvratni srbin (nakon eura rekao da mu se pjesma nikad nije sviđala - ali je opet otpjevao jer da se malo promovise na račun glupe Bosne koja mu je dala tu jeb.. priliku). P.S. Nisu svi srbi isti, ima ih i dobrih ali vrlo, vrlo malo.
Retardo ti nemaš pravo na mišljenje o veličini kao što je Merlin....
Odskočna daska za nastupe u Ljigu,Malom mokrom lugu,Besnom Foku,Svilajncu,Vražogrncima,Žitorađu te Mrčajevcima.
Odskocna daska za Vukasina, a za BiH... Ne moze mi pasti na pamet odgovarajuci izraz sta je ta \"odskocna daska\" znacila za BiH, uglavnom nije bila \"odskocna\"... \"Thunder & Lightning\" my ass! Koji moron od covjeka ( ili mozda preferira \"coveka\" )...
dragi vukasine idi uleti u kakav dobar bussines mani se pjevanja..nema od toga para...
A Jeko,Justin Timberlake ocam,ako je istina da peva na stranom jeziku ccccc.... ps. HORDANJE pocinje ,svi u Zenicu luuuuuuuuudilo
moj prijedlog je bio da posaljemo Ekrema Jevrica. Ono, svakako necemo pobjediti, daj da se barem ismijemo :D
bolji je MIRZA SOLJANIN
Dobro je da je i mladi Dino dobio šansu.
peder
odskocna daska u bezen koji nije napunjen vodom. samo naprijed vukasine na glavu skaci