Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj mu instruktor, ko laka ili je laka ko on iste geste i friz .. jedni se ovdje zezaju drugi ne kontaju komentare, nemamo svi isti humor izgleda, nije nesto da me sad oborilo s nogu.. Jedino znam da je za bubnjeve poseban dar potreban, po nekim je to najtezi instrument koji postoji..
mali razvaljuje i svaka mu cast a sad da citiram ovaj komentar \"Neka nama nasa djeca idu na dzumu i slusaju ilahije i kaside ovo zapadnjacko smece nama ne treba gluho bilo pa da mi djete uz ovu muziku postane peder \" ovo totalno pise neko ko je zaostao u razvoju...svirati bubanj je prava umjetnost i svirati bilo koji instrument a i pjevati ilahje ali ne treba pretjerivati u ovome cuj bogati bolje da idu slusati cccc...nije ni cudo sto nam zemlja zaostaje u svemu... a nisam znao da se moze postati peder uz ovu muziku cccc!! pozz
mali samo deri...ima pedera koji slusaju ilahije...ccc
hahahahahahaa koja bolestt... malac svira bubnjeve..a mi kolektivno mater sebi jebemo..ajd napredujemo! raste tolerancija..znaci nije samo do nacionalizma.. bravo mali..al izvini jeb`ga...
Mali je super nemoj da kenjate :- )
al treba svim narodima jebat majku kad glasaju za nacionaliste i prema tome mater svima ,,,,,,
kako vas nije stid stoko, a tebe mujo pogotovo. kretenu jedan neodgojeni, sta fali dzumi i ilahijama. ja idem na dzumu a slusam metal. idiote retardirani.
Ljudi treba nasa djeca da idu u mejtef ,sta ce nama kultura.To je za skolovane ,mi smo siromasni ,samo dzamija majka Ha Ha Ha Ha Ha.Da bogda na hajr ova drzava pored brada filozifa.
Hajte ba stoko pa po svojoj kuci psujte pustite nas na miru vise sa glupim komentarima koji nemaju veze nikakve sa temom koju komentarisete
Jebem i ja balije,ustaše i četnike.
JEBEM I BIH I FEDERACIJU I REPUBLIKU MRSKU I TAJ DISTRIKT I BALIJE I ČETNIKE I USTAŠE I ALIJU I FRANJU I SLOBODANA, A SPECIJALAN POZDRAV ZA SVE NACIONALISTE KOJI I DALJE GLASAJU ZA NACIONALISTIČKE STRANKE JEBO IH BAKIR IZETBEGOVIĆ U GUZICU, A ONDA I OVE IZ NOGOMETNOG SAVEZA, DABOGDA IM APOTEKA MENZA BILA, A TEK ONDA VEHABIJE ŠTO HOĆE VLADAVINU OVDJE DA USPOSTAVE, DABOGDA SE USRALI U ONE SMIJEŠNE PANTOLE, A I... mogao bih vako do nove...
sviram i ja pa se ne Falim
jebem ih i jaaa i to na kvadrat !!!!!
pa kako tako neka nam djeca slusaju ilahije? ispade po tvom da je ko god slusa rock - peder? a svakakvih komentara nidje veze..
Postoji i u BiH mali dječak koji svira bubnjeve odlično i to u bandu sa svojim roditeljima, žive negdje u sjevernoj ili S-Z Bosni. Sviraju po motorijadama i sl. Znam, nedostaju mi full informacije, ali moradoh prokomentirati.