Junior Jack i Kid Creme
0
Vrhunska DJ zabava večeras u Domu mladih
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ste ocekivali...i dalje je u domu mladih glavni jedan ZIDOV pogodite koji.
cuj karanane sto sere 300km pih zao mu para a od jutros je zaradio 500km i tako svaki dan pa dze vise stekas te pare tita ti iz bliza ??? prava si micica zato cu da te oderem veceras zalibo me sto si kupio klupu dabogda te sipka ona ubila i to ona kriva jel ono olimpiska tako nekako sta ja znam !!!!
a sto kenjate, pa to je stvarno grozno...pa niko vam ne valja...prvo tiesto nije bio 36 km nego 60 km i zabava je bila odlicna....a trece de ba ne serite vise....vi biste vrhunske, najbolje a za cenera...pa gdje to ima? svi poletite na papaye i exite na triput skuplju varijantu da vidite iste dj-eve, al kad dodju ovdje onda je to smece...
ko voli nek izvoli , neko rece da je tiseto napravio samo takav spektakl, smjesno ono spektakla nije vidjelo .. kolko kosta nasup tiesta i ove dvojice ,sancheza, tom novya i josh hejbet gay DJeva koji su bili u Domu, mogli su 15x bolje ljude zovnut i da bude bolje. Fede le grand koji i ne volim bas je bio 1 od najboljih evenata.
Preskupi su fakat. Optimalna cijena za ovo po mom misljenju je 20 KM !
posto se po tvom odgovoru da zakljuchit da se ne razumijesh u elektronsku muziku onda shuti;Junior Jack i ovaj drugi sa njim ne vrijede da im karta bude 20 km,a kamoli 40,pravi ljubitelj elektronike zasigurno neche da ode na ovo sranje;zaista je 40 maraka suluda cijena,36 maraka je kostala karta za tiesta koji je napravio samo takav spektakl sve na fakat extra visokom nivou(ozvuchenje,efekti,muzika)tako da je zaista cijena od 40 maraka previsssssokkkaaa
Je dan zalosti.... a ovaj party sse upravo desava 11.jula... neka vas je stid.. i sram..
karanana kraljuuuuuuu! hahahahha :) :)
ma nego sta nego precijenjeno.. lenny u banja luci je 30KM karta.. stoga definitvno se ne isplati za 40 i pored \"vrhunske dj zabave\" ha ja
Al u ku+++.. House dj, TESKA komercijala i to ovako skup? Pfff, ne znate vi sta je \"Vrhnska dj zabava\" ;)
jbt, nista nama ne valja. prvo sto nema nikoga da gostuje a onda kada dodju poznata imena onda su komercijala, smece, za djecu. cijena je mogla biti manja, al ako bas toliko volite ovaj tip muzike onda se stegnite malo pa popijte 2, a ne 10 piva. volite muziku radi muzike a ne zbog kolicine popijenog piva, boba.
otiso bi da je jeftinije. ovo je preskupo, jos ako vodis trebu, to su dvije karte 80 kermi.....Plus piche, par boba, kondomi, hotelska soba.....ovo bi me kostalo najmanje 3 glave.
šta ef.Cerić kaže na ovo?
koje SMEĆE. dom mladih nijeje okupljaliste ljubitelja elektronske muzike, nego haus morona.
ne bi dao za junior jacka 30 KM...ovo je karina od dj-a....samo da mi je znati kolko su platili za ovaj clanak...prodate duse....cccc..