Raspored nastupa
37

Vlatko Stefanovski i V3 trio kreću na bh. turneju, evo gdje će se sve održati koncerti

D. J.
Foto: Press
Foto: Press
Svi obožavatelji zvuka gitare Vlatka Stefanovskog, imati će priliku ovog proljeća uživati uživo u svirci koja će biti ‘’začinjena’’i rock zvukom benda V3 trio.

Raspored koncerata:

29.3. u Zenici (BNP), 30.3. u Tuzli (BKC). 31.3. u Sarajevu (BKC), 1.4. u Mostaru HKD Stjepan Kosača te 2.4 u Gračanici (BKC).

Vlatko Stefanovski jedan je od najznačajnijih jazz-rock gitarista ovog dijela Europe, ali i s svjetski je poznat po svojim nevjerojatnim izvedbama na gitarama.

Njegova maestralnost seže u melodije koje malo tko može odsvirati upravo radi njegovih kombinacija etno jazza, rock-a, jazz fusion-a i blues glazbe. Stefanovski ima dugogodišnju uspješnu karijeru; kao član grupe "Leb i sol" snimio je 13 albuma, a zatim je kao samostalni glazbenik izdao više od 4 albuma te nastavlja nizati uspjehe do dana današnjeg.

Njegov prvi samostalni uradak "Kauboji i indijanci" (1994.) pokazao je njegove raznolike interese od dubokih korijena narodne glazbe do ambijentalnih ugođaja i klasičnog bluza. Trenutno surađuje s Miroslavom Tadićem i sastavom V3 Trio kroz različite projekte.

Vlatko Stefanovski se može pohvaliti zavidnom karijerom i svjetskim uspjesima koje je postigao pišući glazbu za film, kazalište i balet. Skladao je i glazbu za ruski film "Put na Sunce" redatelj Yesmina.

Izvedbe Vlatka Stefanovskog upotpunio je trio V3 te je uz dodatak bas gitare i bubnjeva dodatno pojačao rock koncert koji vas očekuje u Tuzli. Stefanovski i V3 trio pokazati će svoje umijeće kombinirajući instrumentalni rock, etno jazz, blues i jazz fusion, stvarajući zanimljive i prelijepe zvučne pejzaže.

Ulaznice za navedeni koncert možete nabaviti na blagajnama ili na kupikartu.ba