Nastupat će i u Sarajevu
78

Marija Šerifović zbog sina htjela otkazati turneju pa se predomislila: Poznat datum koncerta u Tuzli

L. R.
Marija Šerifović (Foto: Pixsell/Antonio Ahel/ATA Images)
Marija Šerifović (Foto: Pixsell/Antonio Ahel/ATA Images)
Marija Šerifović nedavno je postala majka, a tom prilikom danas se prvi put oglasila putem svog Instagram profila, gdje je najavila datum koncerta u Tuzli.

Naime, regionalna pjevačica prvo se zahvalila na prelijepim porukama koje je dobila proteklih nekoliko dana, a onda je poručila da je zbog rođenja sina htjela čak odustati od svoje nadolazeće turneju pod nazivom "Dolazi ljubav".

"Prethodnih nekoliko dana s ljudima iz menadžmenta pričam puno o turneji "Dolazi ljubav", koja počinje 8. marta u Zagrebu. Odmah da vam kažem da sam ja to poželjela sve da otkažem i da pomjerim za onu godinu, ali razgovarali smo saradnici, organizatori i moja porodica i prijatelji i ja sam donijela odluku. Turneja će biti jer želim da ovu ljubav koju trenutno osjećam, podijelim s vama i da vam se na taj način i zahvalim", rekla je Marija.

Potom je Marija najavila da će se turneja održati u više od 30 gradova širom Evrope, a među njima su: Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Sarajevo, Tuzla, Zenica, Višegrad, Podgorica, Skoplje, Ljubljana, Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Stuttgart, Frankfurt, Malmo, Oslo i brojni drugi.

"Sada, neka se posebno spremi Tuzla", poručila je Marija, dok joj je u opisu videa pisalo "20. april 2024.".

Koncert će se održati u tuzlanskoj dvorani Mejdan, a karte je moguće kupiti putem sistema kupikartu.ba i na prodajnom mjestu CD shopu Mido.

Podsjećamo, Marija će nastupati na javnom dočeku Nove godine u Zenici, a poznato je i da će 8. marta započeti svoju turneju u zagrebačkoj Areni, gdje je u 24 sata prodala više od 5.000 karata.