Muzika
0

"Vision Valley" novi album Vinesa

Sarajevo-x.com
Početkom maja na tržištu se pojavio treći album australske grupe "Vines". Očekivanja članova grupe kao i brojnih obožavatelja benda su velika.

U ljeto 2002. "Highly Evolved", debi album australaca The Vines, netom po objavljivaju, poharao je Europu i Ameriku, band mjesecima nije silazio s vrhova top ljestica albuma i singlova, kao i s naslovnica glazbenih magazina.

Nepunih godinu dana nakon toga sva ta burna događanja uzela su svoj danak, posebno na frontmanu Craigu Nichollsu. Koncerti su se pretvarali u pravi kaos, a glazbena kritika i fanovi odmahivali su glavom u nevjerici. Upravo zbog toga idući album "Winning Days" iz 2004. nije naišao na plodno tlo, a mlaku reakciju dodatno je potencirao i dalje problematični Nicholls.

No, band je ubrzo odustao od promocije spomenutog albuma i svu energiju usmjerio na album broj 3, ovoga puta puno dorađeniji, konkretniji i u svemu bolji album. Opravdanje visokih očekivanja i nadanja fanova dolazi u obliku "Vision Valley", objavljenog ovoga mjeseca diljem svijeta.