Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi, programirani ste u dnu mozda da jedni druge mrzite,,da pljujete jedni po drugima..samo vi ti niste u stanju shvatit.. a za festival..extra..cini mi se da ima vise raje nego na Kastel rock-u
Treba seljacinama zabranit da ovdje komentarisu...
fotograf vam je los, kod drugog stejdza je bilo jos toliko ljudi, a s obzirom koliki je tamo prostor, mozda i vise. DemoFest rules!
hahahahah-ovaj post iznad-hahahahaha-e za ovo imas pivu od mene.. ;)
Pa nisam ni ja nigdje spomenuo srbe, ja sam hrvat koji brani srbe-nepismeni stvore!
Zašto zabraniti seljacima da komentarišu ove primitivne seljačine tipa ede, frenkija...???
DEDE PUTRA ZAKON!!!........DE DE PUTRA....DE DE PUTRA.......DE DE PUTRA......DE DE PUTRA................DEFINITIVNO NAJORGINALNIJI BAND SA NAJJAČOM SVIRKOM!!!!! POZDRAV ZA BIHAĆ I CAZIN!!!!
nacionalizam ??? nije on kriv sto se vi srbi prepoznate u svakom postu u kojem pise dismr, to je dokaz da stvarno dismr, eto ja ovde nigdje ne vidim da je on pomenuo srbe
onaj pravi zile je uhapsen radi nacionalizma na komentarima, ovo je njegov klon(i on ce tako zavrsit...)
DISMRRRRRRRRRRR